Χώρισαν Sean Penn και Scarlett Johansson

Χώρισαν Sean Penn και Scarlett Johansson

Οι φήμες ότι το ζευγάρι που σόκαρε τη show business ανήκει στο παρελθόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί…

Το ξέρατε ότι και η Πέγκυ Ζήνα έχει ένα κουνέλι, το οποίο το έχει ονομάσει «Λευτέρη»;
Χώρισαν Sean Penn και Scarlett Johansson
Ο Sean Penn φαίνεται πως δεν άντεξε το χωρισμό του από την κατά πολύ νεότερη του, Scarlett Johansson, και έτσι ο φακός μετά τις φήμες που φούντωναν ότι η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της, τον τσάκωσε σε μια εμφάνιση… μαύρα χάλια στο Malibu της California.


Κλείσιμο

Οι δυο τους μπορεί να μην είχαν μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τον δεσμό τους οι κοινές τους εμφανίσεις όμως είχαν αρχίσει να πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα. Αποκορύφωμα, η εμφάνιση τους σε δείπνο στον Λευκό Οίκο χεράκι-χεράκι, μόνο που δυστυχώς έμελλε να είναι και η τελευταία…

Οι ρωγμές στη σχέση τους έγιναν ορατές με τις κακές γλώσσες να οργιάζουν, όταν η Scarlett δεν τον συνόδευσε στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου προωθούσε τη νέα του ταινία «The Tree of Life». Σύμφωνα με άνθρωπο από το φιλικό τους περιβάλλον οι δυο τους χώρισαν, όμως παραμένουν φίλοι, δεδομένου ότι η γνωριμία τους κρατάει χρόνια. Δε θέλησε, πάραυτα να αποκαλύψει το λόγο που έληξε έτσι άδοξα η ιστορία τους.

 

Με φωτογραφία, λοιπόν, μάθαμε ότι είναι μαζί, με φωτογραφία και ότι χώρισαν. Το λυπημένο πρόσωπο του Sean Penn σε συνδυασμό με την όλη «στραπατσαρισμένη» εικόνα του, δείχνουν πως του στοίχισε πολύ αυτός ο χωρισμός. Τι να κάνουμε, στην ηλικία των 51 χρόνων δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να γυρίσει να σε κοιτάξει μια 26χρονη και μάλιστα με τα κάλλη και την ομορφιά της Scarlett. Τα νιάτα είναι νιάτα, όμως. Καλή ανάρρωση και περαστικά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης