Άμπερ Χερντ - Aquaman 2: Επιβεβαίωσε στο δικαστήριο τις φήμες για τον ρόλο της «Μέρα»

Άμπερ Χερντ - Aquaman 2: Επιβεβαίωσε στο δικαστήριο τις φήμες για τον ρόλο της «Μέρα»

«Μου έδωσαν ένα σενάριο και μετά δόθηκαν νέες εκδοχές του σεναρίου που είχαν αφαιρέσει σκηνές δράσης, με τον χαρακτήρα μου», είπε στη διακστική αίθουσε

heard-aquaman
Ο Τζόνι Ντεπ κινδυνεύει να μην ενσαρκώσει ξανά τον ρόλο - σταθμό στην καριέρα του, τον Τζακ Σπάροου, εξαιτίας του δύσκολου δικαστικού αγώνα για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Άμπερ Χερντ. Ωστόσο, ούτε η δική της καριέρα έμεινε ανεπηρέαστη, από όλα όσα αποκαλύφθηκαν, σχετικά με τον ταραχώδη έγγαμο βίο που είχαν.

Η Χερντ επιβεβαίωσε στη δικαστική αίθουσα, τις φήμες που ήθελαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο «Aquaman 2», να μειώνεται σταδιακά.

Πιο συγκεκριμένα, η 36χρονη ηθοποιός ισχυρίστηκε, ότι η Warner Bros «δεν ήθελε να με συμπεριλάβει στο σίκουελ της DC “Aquaman and the Lost Kingdom”».
Στη συνέχεια επισήμανε, ότι κατά τη διάρκεια της δίκης η ίδια προσπάθησε να προγραμματίσει τον χρόνο για τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης - κατά τα άλλα - ταινίας, μέχρι η νομική ομάδα του Ντεπ να την «σύρει» στα δικαστήρια, μετά το άρθρο της, στο οποίο τον κατηγόρησε έμμεσα για άσκηση βίας.

Από τότε, η επικοινωνία με τους αρμόδιους «πάγωσε» σε εκείνο το σημείο.

«Μου έδωσαν ένα σενάριο και μετά δόθηκαν νέες εκδοχές του σεναρίου που είχαν αφαιρέσει σκηνές με δράση, που απεικόνιζαν τον χαρακτήρα μου και έναν άλλο χαρακτήρα, χωρίς να κάνω spoiler, δύο χαρακτήρες που τσακώνονταν μεταξύ τους», είπε στο δικαστήριο του Fairfax της Βιρτζίνια.



Η Χερντ πρωταγωνιστεί δίπλα στον Τζέισον Μόμοα, ως η πολεμίστρια του νερού «Πριγκίπισσα Μέρα» στο σίκουελ του «Aquaman» που κυκλοφόρησε το 2018. 



Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα αυτό το μήνα, η δημοσιογράφος του κινηματογράφου Γκρέις Ράντολφ ανέφερε ότι η Χερντ θα έχει «λιγότερα από 10 λεπτά προβολής» στη νέα ταινία. Την ίδια στιγμή, ο κόσμος στα social media, μαζεύει υπογραφές για να μην εμφανιστεί καθόλου η Χερντ στη νέα ταινία, ενώ μεγάλη μερίδα θαυμαστών των «Πειρατών της Καραϊβικής», ζητούν να επανέλθει ο Ντεπ, ως ο πειρατής, Τζακ Σπάροου.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς σχολίασαν τα διεθνή ΜΜΕ τη συνάντηση Μητσοτάκη - Μπάιντεν

«Είμαστε σε πλήρη απομόνωση» είπε αναλυτής στη ρωσική κρατική τηλεόραση - «Πάγωσε» η παρουσιάστρια

Το αντιγριπικό εμβόλιο φαίνεται να μειώνει και τον κίνδυνο σοβαρής νόσησης από κορωνοϊό





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης