Νάταλι Πόρτμαν: Η πρώτη της φωτογραφία από τη νέα ταινία «Thor» ξετρέλανε το Twitter

Νάταλι Πόρτμαν: Η πρώτη της φωτογραφία από τη νέα ταινία «Thor» ξετρέλανε το Twitter

Οι χρήστες δεν άφησαν ασχολίαστο το εντυπωσιακό της σώμα 

natalie_portman
Μπορεί η νέα ταινία «Thor: Love and Thunder» να βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία παραγωγής, όμως, η πρώτη φωτογραφία που δείχνει τον Κρις Χέμσγουρθ και την Νάταλι Πόρτμαν στους ρόλους του Θορ και της Τζέιν αντίστοιχα μόλις κυκλοφόρησε.

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε μαζί με τη συνέντευξη που έδωσε ο σκηνοθέτης Τάικα Γουαρίτι στο περιοδικό Empire. Ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης ταινίας προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις για το ρόλο της Πόρτμαν στην ταινία.

«Έχουν περάσει οχτώ χρόνια. Είχε μια ολόκληρη άλλη ζωή και μετά επέστρεψε η αγάπη της ζωής της» είπε ο σκηνοθέτης για τον χαρακτήρα της Πόρτμαν, ενώ για την ίδια την ηθοποιό παραδέχτηκε πως «είναι πολύ αστεία στην πραγματική ζωή. Είναι γκαφατζού και έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ και δεν νομίζω ότι το έχουμε εκμεταλλευτεί αρκετά στις πρώτες ταινίες»



Εκτός από τον ρόλο, η Νάταλι Πόρτμαν έχει κερδίσει τους φανατικούς θαυμαστές της ταινίας και με την εντυπωσιακή σωματική της μεταμόρφωση. Η Χολιγουντιανή σταρ, προκειμένου να ενσαρκώσει την Τζέιν, έχει γίνει αρκετά μυώδης, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο στο Twitter.


Κλείσιμο


Σε συνέντευξή της στο «The Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλον, η Πόρτμαν είχε αναφερθεί στην εντατική προπόνηση που έκανε, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι κατάφερε να φέρει εις πέρας πολύ δύσκολες σωματικές ασκήσεις, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Δεν ξέρω αν ο κόσμος καταλαβαίνει πόσες προπονήσεις χρειάζονται για μια τέτοια ταινία. Κάνεις όντως όλα αυτά τα τρελά workouts;» είχε πει συγκεκριμένα η Πόρτμαν στον Φάλον και πρόσθεσε: «Για πολλούς μήνες μες στην πανδημία, έτρωγα ψητά, ξάπλωνα στο κρεβάτι και λυπόμουν τον εαυτό μου. Ήμουν φοβερά κουρασμένη μετά τα workouts. Και κατά τη διάρκεια και εννοείται πως από πριν τρόμαζα στην ιδέα».

Υπενθυμίζεται ότι η νέα ταινία ακολουθεί το πρότυπο του κόμικ, στο οποίο ο χαρακτήρας της, Πόρτμαν χώρισε τον Θορ και γίνεται το νέο μέλος στην ομάδα των υπερηρώων.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην Πάργα αλλά αρνήθηκε να εξεταστεί

Πυροβολισμοί εναντίον φρουρών σε εκλογικό κέντρο στις Φιλιππίνες - Τρεις νεκροί

Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους στη Μονεμβασιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης