Ο εμβολιασμένος Κρις Ροκ νόσησε από κορωνοϊό: Πιστέψτε με δεν το θέλετε αυτό

Ο εμβολιασμένος Κρις Ροκ νόσησε από κορωνοϊό: Πιστέψτε με δεν το θέλετε αυτό

Η ανάρτηση του Αμερικανού ηθοποιού στο Twitter - Καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί - Υπέρμαχος του εμβολιασμού, είχε χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητά του για να εμβολιαστεί από τους πρώτους

Chris_Rock
Ο Κρις Ροκ νοσεί από κορωνοϊό και το γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. O διάσημος Αμερικανός κωμικός ηθοποιός μέσα από το μήνυμά του στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης άφησε να εννοηθεί ότι υποφέρει από βαριά συμπτώματα.

«Γεια σας παιδιά μόλις ενημερώθηκα ότι έχω κορωνοϊό, πιστέψτε με δεν το θέλετε αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους τους followers του να εμβολιαστούν.
Λίγο μετά την ανάρτηση του ο ηθοποιός δέχτηκε ευχές για περαστικά ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό καθώς στις δημόσιες τοποθετήσεις του είχε ταχθεί υπέρ.

Μάλιστα τον περασμένο Μάιο ο Κρις Ροκ είχε μιλήσει στην εκπομπή «The Tonight Show» και είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson αλλά παρόλα αυτά διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Μάλιστα τότε, ο κωμικός δήλωνε πως χρησιμοποίησε την αναγνωσιμότητά του προκειμένου να παρακάμψει την λίστα των πολιτών που μπορούσαν να εμβολιαστούν. «Παράκαμψα την ουρά. Δεν με ένοιαζε. Χρησιμοποίησα την αναγνωσιμότητά μου Τζίμι» έλεγε τότε.

«Είμαι ο Ροκ με τις δύο δόσεις και γι’ αυτό με αποκαλούν Tamborine», είχε πει τότε ο Κρις Ροκ πριν να υποστηρίξει ότι είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Chris Rock Got Vaccinated

Ο 56χρονος ηθοποιός είναι από τους πρωταγωνιστές της μάχης κατά του κορωνοϊού και είχε, παρουσιαστεί σε εκδήλωση του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο για να απευθύνει έκκληση για τη χρήση μάσκας.


Ειδήσεις σήμερα:

Σε αμηχανία ο Ερντογάν: Fake ραντεβού μπροστά στην ευρωπαϊκή απομόνωση

Γερμανία: Η στρατιωτική αντικατασκοπεία διενεργεί έρευνα για υποθέσεις εξτρεμισμού


Πρώην πορνοστάρ, έγινε πάστορας και 4 χρονιά μετά... επιστρέφει στο OnlyFans λόγω «πολλών επικρίσεων»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης