Ο Πιρς Μπρόσνανκαι η Κίλι Σέι Σμιθ συμπλήρωσαν 20 χρόνια έγγαμου βίουκαι ο διάσημος ηθοποιός γιόρτασε την επέτειο με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας την αγάπη του προς τη σύζυγό του.
«Χρόνια πολλά αγαπημένη μου Κίλι, η αγάπη μου μεγαλώνει για σένα, για πάντα μαζί...», έγραψε.
Ο Πιρς και η Κίλι έκαναν τον γάμο τους στην Ιρλανδία τον Αύγουστο του 2001. έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον Ντίλαν, 24 ετών και τον Πάρις, 20 ετών.
Ο Πιρς ανά διαστήματα αναφέρεται στο γάμο του και στην αγάπη του για τη γυναίκα του. Το 2016, είχε δηλώσει στην Independent: «Λατρεύω τη ζωντάνια της, το πάθος της. Έχει αυτή τη δύναμη χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν η Κίλι με κοιτάζει, γίνομαι αδύναμος».
Την επόμενη χρονιά, μιλώντας στο People είπε πως το ότι περνάνε μαζί ποιοτικό χρόνο είναι ένα βασικό συστατικό ενός πετυχημένου γάμου.
«Η γυναίκα μου και εγώ κάναμε ένα σύντομο ταξίδι μέχρι τη Σάντα Μπάρμπαρα - πήγαμε για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο και να κοιτάξουμε σπίτια και να πιούμε υπέροχο κρασί», είπε τότε. «Δεν ακούγαμε καμία μουσική, αλλά απλώς ακούγαμε τους ήχους της φωνής ο ένας του άλλου».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3