Μετέτρεψε τον εαυτό του σε… Transformer

Μετέτρεψε τον εαυτό του σε… Transformer

Ο νεαρός παρουσίασε το κατασκεύασμά του στους κριτές του American Idol, αφήνοντάς τους με το στόμα ανοιχτό!

Μετέτρεψε τον εαυτό του σε… Transformer
Οι απανταχού φαν των Transformers αν μη τι άλλο θα ενθουσιαστούν με την είδηση ότι ένας άνδρας από τη Καλιφόρνια κατάφερε να μετατρέψει τον εαυτό του σε έναν ζωντανό Transformer με κράνος και ρόδες!

Το απόλυτο gadget κάθε θαυμαστή των Transformers που σέβεται τον εαυτό του είναι δημιουργία του Drew Beaumier, ο οποίος πρόσφατα παρουσίασε το κατασκεύασμά του στους κριτές του American Idol, αφήνοντάς τους με το στόμα ανοιχτό!

Του πήρε πάνω από 8 εβδομάδες συνεχόμενης δουλειάς και δοκιμών μέχρι να δημιουργήσει το πρώτο κουστούμι Transformer. Για να το φτιάξει χρειάστηκε ένα αυτοκινητάκι Power Wheels, διάφορα εξωτερικά εξαρτήματα και πολλή, πολλή κόλλα!

Όλα ξεκίνησαν με τη διάλυση του αυτοκινήτου και την επανατοποθέτησή των τμημάτων του με κόλλα και μεντεσέδες σε μια αθλητική ολόσωμη φόρμα, για να μπορεί να τη φοράει σαν στολή. Το κουστούμι περιλαμβάνει και ρόδες, που είναι τοποθετημένες στα χέρια και τα πόδια, έτσι ώστε όταν σκύβει να μετατρέπετε σε αυτοκίνητο και να κυλάει στο δρόμο.

Όταν είναι όρθιος, η στολή θυμίζει τον διάσημο ήρωα της ταινίας Optimus Prime. Για τον 25χρονο Drew η ιδέα να δημιουργήσει ένα τέτοιο κουστούμι ήταν ότι πιο επικερδές θα μπορούσε να σκεφτεί. Μέχρι στιγμής, από τις παραστάσεις που δίνει στους δρόμους του Hollywood, έχει εισπράξει πολλά περισσότερα από τα 300 δολάρια που είχε ξοδέψει για να το κατασκευάσει.
Κλείσιμο

Από τη στιγμή που έφτιαξε το πρώτο Transformer μέχρι και σήμερα, διαθέτει στολές για Ford Mustang, μια κόκκινη Harley Davidson, μια αστυνομική μοτοσικλέτα, ένα κίτρινο Volkswagen Beetle και μια ροζ Escalade. Τα μελλοντικά σχέδια του Drew είναι να κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό τις στολές που έχει σχεδιάσει μέχρι τα Χριστούγεννα του 2012.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης