Οι 10 καλύτερες μίνι σειρές του Netflix

Οι 10 καλύτερες μίνι σειρές του Netflix

Το κοινό καταφεύγει σε σειρές που έχουν λίγα επεισόδια αλλά ολοκληρωμένες ιστορίες

gambit
Tον τελευταίο καιρό, οι μίνι σειρές ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο στις προτιμήσεις του κόσμου. Οι συνδρομητές του Netflix δεν έχουν πάντα τον ελεύθερο χρόνο να επιδοθούν σε binge watching κι έτσι καταφεύγουν σε σειρές που έχουν λίγα επεισόδια αλλά ολοκληρωμένες ιστορίες.

Επιπροσθέτως, το γεγονός ότι τα πάντα είναι αμφίβολα και ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα ανανεωθεί η αγαπημένη του σειρά από το δίκτυο, οι μίνι σειρές αποτελούν πάντα την πιο ασφαλή επιλογή.

Στη λίστα που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει 10 μίνι σειρές που είναι διαθέσιμες στο ελληνικό Netflix και εκτιμούμε ότι αξίζουν την προσοχή σας, για τους λόγους που θα θα εξηγήσουμε παρακάτω.

The Queen’s Gambit / Το Γκαμπί της Βασίλισσας
Δύσκολα θα σας έχει ξεφύγει η σειρά The Queen’s Gambit αφού όλοι μιλάνε, γράφουν και ασχολούνται μαζί της. Αν δεν την έχετε δει ακόμα, μην το αμελήσετε καθώς πρόκειται περί αριστουργήματος.

Υπόθεση: Στην υπόθεση, η 9χρονη Beth Harmon καταλήγει στο ορφανοτροφείο μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η μικρή πέφτει θύμα ενός συστήματος που θεωρεί ότι πρέπει να δίνει ηρεμιστικά στα παιδιά και σύντομα αποκτά εθισμό. Μέσα στην απαισιοδοξία όμως των σκοτεινών διαδρόμων του ιδρύματος, το υπόγειο “δείχνει το φως”. Σε αυτό, η Beth κατεβαίνει κρυφά κάθε ημέρα και μαθαίνει σκάκι από τον συμπαθή επιστάτη του ορφανοτροφείου. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώνεται που δεν είναι πάντα εύκολος, αλλά η Beth θέλει να τον ζήσει.

Unorthodox
Το Unorthodox είναι ακόμα μία μίνι σειρά του Netflix που προκάλεσε αίσθηση όταν κυκλοφόρησε. Η σειρά παρουσιάζει τον τρόπο ζωής των Χασιδικών δίνοντας για πρώτη φορά τόσα ιστορικά στοιχεία, αλλά κυρίως επικεντρώνεται στην ιστορία μιας καταπιεσμένης κοπέλας που η κοινότητα δεν της έδωσε την ευκαιρία να εκφραστεί ελεύθερα.

Δείτε όλη τη λίστα στο Watch & Chill


Ειδήσεις σήμερα:

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες: Αγοράζουν τη δόση τους, μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους, μέρα μεσημέρι εν μέσω καραντίνας

Oruc Reis: Βάζει πλώρη για Τουρκία - Δεν ανανεώθηκε η Navtex

Νιγηρία: Ώρες αγωνίας για τους ομήρους Έλληνες ναυτικούς – «Είμαστε στο έλεος του Θεού» λένε οι οικογένειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης