Μέγκαν Μαρκλ και Αντέλ: Τα κορίτσια κάνουν μαζί πιλάτες

Μέγκαν Μαρκλ και Αντέλ: Τα κορίτσια κάνουν μαζί πιλάτες

Είναι φίλες και τα σπίτια τους στο Μπέβερλι Χιλς βρίσκονται πολύ κοντά

Markle-Adele
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ και πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως αγόρασαν πολυτελή κατοικία στο Μπέβερλι Χιλς. Μάλιστα κοντά τους μένουν και πολλοί σελέμπριτις, ανάμεσά τους και η Αντέλ. Μάλιστα δημοσίευμα της βρετανικής «Mirror» θέλει την Μέγκαν και την Αντέλ να είναι φίλες και να κάνουν μαζί πιλάτες.

«Η Μέγκαν και η Αντέλ κάνουν μαζί μαθήματα Pilates. Το λατρεύουν. Ο γυμναστής κάνει μαθήματα και στον πρίγκιπα Χάρι. Είναι καταπληκτικό αγχολυτικό», ανέφερε μια πηγή της εφημερίδας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αντέλ τα τελευταία δύο χρόνια έχει εντυπωσιάσει με την δραματική απώλεια κιλών. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

«Από τότε που μετακόμισε στο Λος Άντζελες, έχει βιώσει μερικές δύσκολες προσωπικές αλλαγές. Είναι φυσικό με την αλλαγή αυτή να έρθει και μια νέα αίσθηση του εαυτού της και να θέλει να είναι η καλύτερη δυνατή εκδοχή της. Υιοθέτησε καλύτερες διατροφικές συνήθειες και αφοσιώθηκε στη γυμναστική και «ιδρώνει»! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος ή πιο ευτυχισμένος γι’ αυτήν! Αυτή η μεταμόρφωση δεν έγινε για τις πωλήσεις άλμπουμ, τη δημοσιότητα ή για να είναι πρότυπο. Το κάνει για τον εαυτό της και για τον Άντζελο», έχει πει σε συνέντευξή του ο πρώην γυμναστής της Αντέλ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης