6 σειρές που αξίζει να δεις αυτό το καλοκαίρι

6 σειρές που αξίζει να δεις αυτό το καλοκαίρι

Ποιες είναι αυτές;

10751-768x433
Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, ξεκούραση, βόλτες με τους φίλους μας και τόσα ακόμα.

Είμαστε όμως κι εμείς που έχουμε ξεμείνει πίσω και κάπως πρέπει να γεμίσουμε τον χρόνο μας. Από την άλλη δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν στις διακοπές τους να δουν τη σειρούλα τους και φυσικά υπάρχουν κι εκείνοι που θέλουν να βρουν τι θα χαζέψουν στο ταξίδι μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Στη σημερινή λίστα φιλοξενούμε κάποιες σειρές που μπορεί να μην έχουνε μέσα παραλίες και ξέφρενες καλοκαιρινές νύχτες, είναι όμως αυτές που παρακολουθήσαμε το τελευταίο διάστημα και θα τις προτείναμε δίχως δεύτερη σκέψη. Μη διστάσετε στα σχόλια του άρθρου να μας προτείνετε και τις δικές σας αγαπημένες για να δώσουμε στον κόσμο ακόμα περισσότερες ιδέες.

Ξεκινάμε!

Unorthodox (Netflix)
Aν δεν έχετε δει ακόμα τη μίνι σειρά Unorthodox στο Νetflix, μην το αμελείτε άλλο. Στην υπόθεση της δραματικής σειράς, η Esty Shapiro είναι μια 19χρονη Εβραία που ανήκει στην κοινότητα των Χασιδικών στο Mπρούκλιν. Είναι μια κοπέλα που από μικρή τηρεί πιστά τα ήθη και τα έθιμα της κοινότητας αφού θέλει να γίνει αποδεκτή αλλά νιώθει διαφορετική.

Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία που αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

The Morning Show (Apple TV+)
Δεν ξέρουμε γιατί καθυστερήσαμε να δούμε τόσο πολύ τη συγκεκριμένη σειρά, αφού είναι διαθέσιμη στο Αpple TV+ εδώ και καιρό. Πανέξυπνο σενάριο και ένα καστ που δίνει τα ρέστα του. Όχι, δεν θυμίζει καλοκαίρι το Μοrning Show, αλλά είναι μια ποιοτική σειρά που αξίζει την προσοχή σας.

Κλείσιμο
Η υπόθεση επικεντρώνεται στις ζωές των ανθρώπων που παρουσιάζουν μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή στην Αμερική, εξερευνώντας τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Δείτε όλη τη λίστα στο Watch & Chill



Ειδήσεις σήμερα:

Γώγος (Θέμα 104.6): Πρέπει να απαγορευθούν πανηγύρια, αθλητικοί αγώνες και beach party

Θετικά στον κορωνοϊό τέσσερα μέλη οικογένειας στη Λέσβο

Θεσσαλονίκη: Tαυτοποιήθηκε ένας ακόμη δράστης για οπαδικό επεισόδιο στην Πυλαία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης