365 DNI: Η τραγουδίστρια Ντάφυ ζητάει από το Netflix να «κατέβει» η ταινία
Γιατί;
Μπορεί η νέα πολωνική ταινία του Netflix 365 DNIνα έχει κυριολεκτικά… πατώσει σε βαθμολογίες και κριτικές, παραμένει όμως από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας της στο TOP 10 των περισσότερων χωρών που είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα.
Αυτή τη φορά έρχεται και πάλι στο προσκήνιο επειδή η 35χρονη Ουαλή τραγουδίστρια Duffy, σε ανοιχτή επιστολή της προς τον CEO του Netflix Reed Hastings, ζητάει η ταινία να «κατέβει» από την πλατφόρμα.
H υπόθεση βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Blanka Lipinska και αφορά ένα στέλεχος εταιρείας παγιδευμένο σε μια αδιάφορη σχέση, η οποία πέφτει θύμα ενός αρχιμαφιόζου που τη φυλακίζει και της δίνει περιθώριο έναν χρόνο για να τον ερωτευτεί.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.