Άνω – κάτω η Τουρκία με τη νέα σειρά του «Ονούρ»

Άνω – κάτω η Τουρκία με τη νέα σειρά του «Ονούρ»

Ο "Σουλεϊμάν  ο Μεγαλοπρεπής" προκαλεί πλήθος αντιδράσεων... αλλά ο γοητευτικός ηθοποιός συνεχίζει τα γυρίσματα

Άνω – κάτω η Τουρκία με τη νέα σειρά  του «Ονούρ»
Δεν είναι η  πρώτη φορά που ο «Ονούρ» και κατά κόσμον  Χαλίτ Εργκέντς, υποδύεται ένα σημαντικό πρόσωπο της τουρκικής Ιστορίας καθώς στο παρελθόν είχε ενσαρκώσει τον ρόλο του Κεμάλ Ατατούρκ… αυτή τη φορά όμως ο νέος του ρόλος ως «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής», έχει αναστατώσει μεγάλη μερίδα του τουρκικού λαού που κάνει λόγο για εθνική προσβολή.

Τρέχουν και δεν  φτάνουν οι παραγωγοί του σίριαλ, «Ο Μεγαλοπρεπής Αιώνας», από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του, καθώς το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Τουρκίας έχει δεχθεί μέχρι σήμερα 75.000 παράπονα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι επικρίνουν τον ηθοποιό που δέχθηκε το ρόλο του σουλτάνου. Το ότι ο Σουλεϊμάν εμφανίζεται ως φιλήδονος και λάτρης του αλκοόλ, πράγμα που, όπως ισχυρίζονται οι πολέμιοι της σειράς, δεν συνάδει με την πραγματικότητα, έχει εξοργίσει ακόμη περισσότερο τους συμπατριώτες του ηθοποιού.

«Πρόκειται απλώς για ένα σίριαλ και όχι για ντοκιμαντέρ. Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει πως ο Σουλεϊμάν είναι για εμάς ένας ρόλος. Δεν είναι σκοπός μας να διαστρεβλώσουμε την ιστορία, αλλά ούτε και να την καταγράψουμε», απαντά ο ίδιος ο Χαλίτ Εργκέντς στην «Espresso» προσθέτοντας πως το σίριαλ θα συνεχιστεί κανονικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης