Τολμηρές ιστορίες για τις ημέρες της καραντίνας

Τo Sex podcast παρουσιάζει η Άντρη Κωνσταντίνου, μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του pod.gr

Μια πραγματική ιστορία μεγάλου πάθους και αχαλίνωτου sex διηγείται χωρίς περιστροφές στο Sex podcast, ο Θανάσης. «Γιος της βασιλομήτορος και του ναυάρχου» ή «hrm_the_queen» όπως αυτοαποκαλείται στα social media ο Θανάσης Καρύδης, διηγείται τη σχέση του με έναν - μέχρι τότε - straight εργάτη, τον Νικόλα.

Γνωρίστηκαν μέσω ίντερνετ και για 4 χρόνια, κάθε Σαββατοκύριακο το πέρναγαν μαζί σε ένα κρεβάτι στην Αθήνα ή στα ξενοδοχεία του Παρισιού. Τις καθημερινές ο Νικόλας επέστρεφε στο νησί του όπου ζούσε τη ζωή ενός straight άντρα.

Τo Sex podcast παρουσιάζει η Άντρη Κωνσταντίνου, μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του pod.gr όπου, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν με δικά τους podcast ο Παύλος Τσίμας, η Νίκη Λυμπεράκη, ο Χρήστος Χωμενίδης, η Μαρία Σολωμού, η Κατερίνα Μπακογιάννη, o Χρήστος Φερεντίνος, ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης στις Άγριες Μέλισσες, και άλλοι.

Στο προηγούμενο Sex podcast – επίσης με πραγματικούς πρωταγωνιστές – μίλησε η  Αντιγόνη, που έκανε για πρώτη φορά sex στα 30 της, αν και ήταν παντρεμένη ήδη 4 χρόνια.

Τολμηρές ιστορίες που, ίσως και λόγω καραντίνας, γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία αν δει κανείς τα στοιχεία στο spotify και στις άλλες πλατφόρμες των podcast. 

Ακούστε εδώ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr