Μπεκατώρου: Μικρή ονειρευόμουν ότι είμαι η ...Βουγιουκλάκη!

Μπεκατώρου: Μικρή ονειρευόμουν ότι είμαι η ...Βουγιουκλάκη!

Απόλυτα ειλικρινής και ακομπλεξάριστη, η Μαρία Μπεκατώρου δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα σχετικά με τα όσα ακούγονται για το λόγο που...

Μπεκατώρου: Μικρή ονειρευόμουν ότι είμαι η ...Βουγιουκλάκη!

Απόλυτα ειλικρινής και ακομπλεξάριστη, η Μαρία Μπεκατώρου δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα σχετικά με τα όσα ακούγονται για το λόγο που την επέλεξαν στο «Just the two of us». «Λένε ότι με πήραν στο show επειδή ήξεραν ότι θα κάνω τη χαριτωμένη, χαζούλα, τσαχπίνα κ.λ.π. Κι όμως αυτό μου αρέσει που το ακούω. Γιατί νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από χαρά. Εγώ τόσα χρόνια, τόσο στη δουλειά όσο και στη ζωή μου, χαρά θέλω να δώσω. Όταν βαριέμαι, βαριέμαι. Κι όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον, το λέω στον ίδιο κατά πρόσωπο. Δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορήσω κανέναν πίσω από την πλάτη του.», λέει στο περιοδικό «Down Town».

Ασφαλής στην τηλεοπτική της στέγη, το Τηλεάστυ, η Μαρία Μπεκατώρου παραδέχεται ότι δύσκολα θα εγκατέλειπε το κανάλι όπου εργάζεται και το οποίο χαρακτηρίζει ως ''φωλίτσα της'' για να πάει σε κάποιο άλλο. Όσο για αυτούς που την αποκαλούν «trash TV»; Αδιαφορεί, λέγοντας: «Δεν εξυπηρετώ κανένα συμφέρον. Κατά καιρούς έχω καλέσει ανθρώπους στην εκπομπή μου που δεν έχουν καμία σχέση με τα πολιτικά πιστεύω του Γιώργου Καρατζαφέρη, έναν άνθρωπο που προσωπικά θαυμάζω πολύ – αυτό όμως έχει να κάνει με μένα ως άτομο, όχι με την δουλειά μας: Άλλο εγώ άλλοι οι καλεσμένοι μου. Δίνω νόημα στην ζωή αυτών των ανθρώπων. Κι όσο θέλουν, για πάντα όσο υπάρχει αυτή η εκπομπή, μπορούν να έρχονται εδώ και να λένε το ποίημά τους, το τραγούδι τους, ό,τι θέλουν, αρκεί να είναι αυθεντικοί. Εμένα δεν με νοιάζει ό,τι και να λένε για μένα, ότι είμαι Trash TV, κλπ. Εγώ περνάω πολύ καλά με τους καλεσμένους μου, αυτούς που οι άλλοι αποκαλούν γραφικούς. Με βρίσκουν πολλές φορές μόνοι τους. Κι εγώ δεν λέω ποτέ σε κανέναν όχι».

Η Μαρία δεν δίστασε να αποκαλύψει, επίσης, το παιδικό της όνειρο. «Το παιδικό μου όνειρο ήταν πολύ συγκεκριμένο: Όταν έκλεινα τα μάτια μου κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, φανταζόμουν τον εαυτό μου σαν την Βλαχοπούλου ή την Βουγιουκλάκη, να παίζω να χορεύω και να τραγουδάω, να είμαι πάνω σε μία σκηνή και να κάνω τον κόσμο να γελάει και να με χειροκροτά. Αυτό ονειρευόμουν». 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης