Κορωνοϊός - Μαρία Μπεκατώρου: «Δοκιμάζονται ουσιαστικά πράγματα μέσα από αυτό»

Κορωνοϊός - Μαρία Μπεκατώρου: «Δοκιμάζονται ουσιαστικά πράγματα μέσα από αυτό»

Η παρουσιάστρια του ANT1 δηλώνει αισιόδοξη και προβληματισμένη με τον κορωνοϊό

Maria_Mpekatorou
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.


Η παρουσιάστρια τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να μείνουμε στα σπίτια μας, καθώς μόνο έτσι θα περιοριστεί ο ιός: «Είμαι αισιόδοξη αλλά και προβληματισμένη. Δεν πετάω στα σύννεφα! Το μήνυμα μου είναι να μείνουμε σπίτι! Αυτό που λέμε είναι πάρα πολύ ουσιαστικό και το φωνάζουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι που μπορεί να έχουμε μια μεγαλύτερη επιρροή σε περισσότερο κόσμο. Θα μείνουμε σπίτι γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι! Οφείλουμε να μείνουμε σπίτι γιατί το χρωστάμε σε εμάς, στις οικογένειες μας, στους συνανθρώπους μας και στη χώρα μας”.


Μάλιστα, συμπλήρωσε πως είναι ο μόνος τρόπος για να φύγουμε γρηγορότερα από την κατάσταση που βιώνουμε: «Αν μείνουμε στο σπίτι, θα φύγουμε πιο γρήγορα από όλο αυτό. Θα γίνουμε πιο γρήγορα καλά. Αυτό που περνάμε είναι μια δοκιμασία και εγώ του έχω δώσει και μια άλλη διάσταση, κοινωνική. Είναι μια διαδικασία στην οποία δοκιμάζονται οι σχέσεις και ουσιαστικά πράγματα μέσα από αυτό. Μάλλον ξαναγνωριζόμαστε μέσα από αυτό και μαθαίνουμε νέα πράγματα».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μένουμε σπίτι: Η Μαρία Μπεκατώρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης