Άντζελα Δημητρίου: H Άννα Βίσση είναι μια γυναίκα cult σαν κι εμένα

Άντζελα Δημητρίου: H Άννα Βίσση είναι μια γυναίκα cult σαν κι εμένα

Ποια είναι η γνώμη της για Πάολα, Γαρμπή, Κοκκίνου, Βανδή, Ζήνα, Ρουβά, Σφακιανάκη και άλλους...

Anztela-Vissi
Για όλους και για όλα μίλησε η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε με ποιους τραγουδιστές έχει δουλέψει αλλά και ποια είναι γνώμη της για εκείνους.

«Θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με την Άννα Βίσση και τον Σταμάτη τον Γονίδη. Έχουμε κάνει τεράστια επιτυχία μαζί. Η Άννα είναι σαν κι εμένα αυθόρμητη, δοτική στον κόσμο, είναι μία γυναίκα cult όπως είμαι κι εγώ και ταιριάζουμε και στις φωνές. Όταν δουλεύαμε στον μικρό Διογένη ήταν για μένα ό,τι καλύτερο», ανέφερε η τραγουδίστρια, η οποία δήλωσε πως της αρέσει πολύ η Πάολα…

Άννα Βίσση,Άντζελα Δημητρίου,Κώστας Τουρνάς [Live] "Με αγάπη Άννα" (ΑΝΤ1 TV / 1995)


«Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η Πάολα. Έχει ένα δικό της στιλ και μια δική της κουλτούρα και είναι ένα αντράκι. Όλες που συζητούσαν για το ντύσιμο της Πάολα, πιστεύω ότι έχουν βγει πολλές Παολίνες που την αντιγράφουν. Κοριτσάκια μικρά. Την ξεχωρίζω γιατί είναι κι αυτή μια κατηγορία μόνη της».

Η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού αναφέρθηκε επίσης και σε:
Κλείσιμο
Πέγκυ Ζήνα: «Καταπληκτική και την αγαπάω πολύ και ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει».
Δέσποινα Βανδή: «Αστέρι».
Έλλη Κοκκίνου: «Επίσης αστέρι».
Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θέλω κάποια στιγμή να συνεργαστώ, νομίζω ότι θα κολλήσουμε μεταξύ μας».
Καίτη Γαρμπή: «Με την Καίτη έχουμε δουλέψει αρκετά χρόνια πριν όταν ήταν ακόμα αδελφές Γαρμπή μετά δεν ξαναδουλέψαμε. Εκτιμώ πάρα πολύ και τον Σχοινά τον οποίο τον έχω βγάλει εγώ. Ήταν ένα παιδάκι μικρό που τον πήρα μαζί με τον Κοντόπουλο και τον πήγα στο Λίντο όπου δούλευα με τον Αντύπα και ξεκίνησε από εμένα».

Ποιους έχει βοηθήσει στο ξεκίνημά της
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης πως έχει βοηθήσει πολλούς καλλιτέχνες στο ξεκίνημά τους. Συγκεκριμένα η ίδια εκτός από τον Διονύση Σχοινά, αναφέρθηκε στον Νότη Σφακιανάκη, αλλά και στον Σάκη Ρουβά, την Ευρυδίκη, τον Γιώργο Αλκαίο και τον Βαλάντη.
«Όταν δουλέψαμε στον Διογένη τον μεγάλο μαζί με τον Πανταζή και την Αλέξια, πήγα και τον πήρα από την εταιρεία μας την τότε και του είπα αν θέλει να δουλέψει μαζί μας. Είχε βγάλει το ‘Πρώτη φορά γιορτάζω’. Και ξεκίνησε μαζί μας το 1993. Μετά από αυτό δεν ξανασυνεργαστήκαμε ποτέ. Δεν έχει γίνει πρόταση να δουλέψουμε μαζί, ίσως δεν έτυχε”.
«Η πρώτη μεγάλη εμφάνιση του Σάκη Ρουβά ήταν μαζί μου στη Θεσσαλονίκη. Τον έφερε ο Ψινάκης και δουλέψαμε μαζί. Εγώ έβλεπα έναν Τραβόλτα καινούριο, έναν κούκλο που είχε το τσαγανό να κάνει πράγματα. Η δεύτερη συνεργασία με τον Σάκη ήταν στη Νεράϊδα», είπε η Άντζελα Δημητρίου.
Η Άνζτελα ξεχώρισε επίσης και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος έχει μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για εκείνη.

Τα σχόλια της Άντζελας Δημητρίου για Βίσση, Σφακιανάκη και Ρουβά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης