Χρήστος Χολίδης: Ποτέ δεν έφαγα χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου

Χρήστος Χολίδης: Ποτέ δεν έφαγα χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου

«Με ενόχλησε που το χρεώθηκα εγώ. Ο επιχειρηματίας αποφασίζει. Δεν μάλωσα ποτέ με την Άντζελα, δεν έφαγα κανένα χαστούκι», είπε ο τραγουδιστής

Christos_Xolidis
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν ο Χρήστος Χολίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη διάλυση του σχήματος στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα και ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν τσακώθηκε και ούτε έφαγε ποτέ χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου.

«Στα 17 χρόνια που είμαι τραγουδιστής δεν μου έχει ξανατύχει να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα. Χρεώθηκα εγώ όλο το “έργο”, είπαν ότι μάλωσα με την Άντζελα κι έφαγα χαστούκι. Όταν ανακοινώθηκε στον Γιώργο Γιαννιά, όχι σε εμένα, ότι τελικά δεν θα γίνει το σχήμα, το πρώτο που γράφτηκε ήταν ότι εγώ έφαγα χαστούκι από την Άντζελα και ότι μάλωσα με την Άντζελα κ.λπ…

Με ενόχλησε που χρεώθηκα εγώ το κλείσιμο του μαγαζιού και βγήκαν κι έλεγαν στα πάνελ, επειδή πήγα στην Δέσποινα Βανδή να διασκεδάσω, ότι εγώ άφησα άνεργους στη Θεσσαλονίκη και διασκέδαζα. Οπότε, με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν “τι έκανες ρε; Πήγες και μάλωσες κι έμεινε ο κόσμος χωρίς δουλειά;”. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε εμένα, να με πάρουν οι γονείς μου και να μου πουν αυτά.

Με ενόχλησε που το χρεώθηκα εγώ. Ο επιχειρηματίας αποφασίζει. Δεν μάλωσα ποτέ με την Άντζελα, δεν έφαγα κανένα χαστούκι», είπε ο Χρήστος Χολίδης.

Ο Χρήστος Χολίδης μιλάει για την Άντζελα Δημήτρη και τη διάλυση του σχήματος στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης