Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το νέο μήνυμα μετά το ατύχημά της

«Είμαι ξανά ενεργή σε όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, alive and kickin. Σας αγαπώ», έγραψε η ηθοποιός

Πριν από μερικές μέρες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε ένα ατύχημα στο θέατρο Broadway και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σε ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε γράψει για την περιπέτειά της: «Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος! Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβάστε, είμαι ninja! Σασ ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ). Πολλά ευχαριστώ στο Mexiterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη».





Η ηθοποιός επανήλθε με νέα δημοσίευση ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα που της έστειλε και τόνισε πως είναι ξανά ενεργή σε όλες της τις δραστηριότητες.
Χαρακτηριστικά, έγραψε: «Θέλω να σας πω ευχαριστώ, σε όλους εσάς που μου στείλατε αγάπη με διάφορους τρόπους τις τελευταίες μέρες. Αλήθεια, σας ευχαριστώ. Ένιωσα την ανησυχία και την αγάπη σας και είναι ένας απ’ τους λόγους που είμαι τόσο δυνατή.. Πολλούς από εσάς θά θελα να σας βλέπω πιο συχνά, σε μια άλλη καθημερινότητα όπου δεν θα δούλευα τόσο και θα είχα χρόνο για εξόδους και καφέδες και όλα αυτά τα ωραία. Δεσμεύομαι να είμαι πιο συνεπής με τους φίλους μου.. Και να εκτιμώ την υγεία και τη σωματική μου ακεραιότητα περισσότερο. Σε άλλα νέα, είμαι ξανά ενεργή σε όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, alive and kickin’! Σας αγαπώ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr