Χρήστος Χολίδης: Το 2020 θέλω να φέρει ηρεμία στη ζωή μου

Χρήστος Χολίδης: Το 2020 θέλω να φέρει ηρεμία στη ζωή μου

«Είμαι οργανωτικός σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά μου, αλλά, δυστυχώς, ασχολήθηκα με πράγματα που δεν γνώριζα και απλά εμπιστεύτηκα», είπε ο τραγουδιστής

Xristos_Xolidis
Για ένα επαγγελματικό θέμα που έχει πάρει δικαστική διάσταση και έχει επηρεάσει ακόμα και την υγεία του μίλησε ο Χρήστος Χολίδης. Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» είπε χαρακτηριστικά πως: «Έχω πληγωθεί πάρα πολύ από μια κατάσταση που μου συμβαίνει, κάτι που «τρέχει» ακόμα».

Το 2020 θέλεις να φέρει ένα μεγάλο έρωτα στη ζωή σου;
«Το 2020 θέλω να φέρει την ηρεμία στη ζωή μου, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω ηρεμία, όπως και τα τελευταία 2,5 χρόνια. Έχω πληγωθεί πάρα πολύ από μια κατάσταση που μου συμβαίνει, κάτι που «τρέχει» ακόμα. Ευτυχώς, δεν είναι ζήτημα υγείας, αλλά αυτή η στεναχώρια μου έχει προκαλέσει και πρόβλημα στην υγεία μου».

Τι σου συμβαίνει;
«Αφορά στα επαγγελματικά μου, πρόκειται για μια δικαστική διαμάχη που έχω και περιμένω να τελειώσει μήπως ησυχάσω. Μου λείπει η ησυχία. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπλεχτώ με τέτοια πράγματα. Είμαι οργανωτικός σε ότι έχει να κάνει με τη δουλειά μου, αλλά, δυστυχώς, ασχολήθηκα με πράγματα που δεν γνώριζα και απλά εμπιστεύτηκα. Αυτό το λάθος με ακολουθεί τα τελευταία 3 χρόνια».

Τις άγιες ημέρες θα εργάζεσαι;
«Ναι, θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη, εκεί θα μείνουμε. Σε αυτό το επάγγελμα είμαστε μέσα στα μαγαζιά, δουλεύουμε και ουσιαστικά δεν κάνουμε γιορτές, αλλά προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε όσο γίνεται όλοι μαζί, ώστε να νιώθουμε ότι είμαστε οικογένεια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης