Άλλο ένα δίδυμο τα έσπασε για το όνομα στη μαρκίζα

Μετά τους Τσαλίκη – Δημητρίου ήταν η σειρά των Γιαγκούση – Βολάνη να διαλύσουν το σχήμα μια μέρα πριν την πρεμιέρα

Είναι φαίνεται της μόδας τώρα τελευταία οι τραγουδιστές να τα σπάνε για τη μαρκίζα και μάλιστα στο παρά πέντε της πρεμιέρας. Μετά τον Γιώργο Τσαλίκη και την Άντζελα Δημητρίου άλλο ένα.. ζευγάρι δεν του ήταν γραφτό να ανέβει μαζί στην πίστα. Ο λόγος για την Λίτσα Γιαγκούση και τον Σώτη Βολάνη οι οποίοι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, τα έσπασαν μια μέρα πριν από την πρεμιέρα.



Ξεκατίνιασμα και στο Facebook
Όλα ξεκίνησαν όταν η Λίτσα Γιαγκούση, μία μέρα πριν, διαπίστωσε ότι η αφίσα του Σώτη Βολάνη ήταν κολλημένη στα αριστερά, ενώ η δική της στα δεξιά. Η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει κατά παντός υπευθύνου, απειλώντας να φύγει από το σχήμα. Ο επιχειρηματίας προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και, μάλιστα, έσκισε τις αφίσες μπροστά της, ενώ της υποσχέθηκε πώς στην πρεμιέρα θα ήταν όλα όπως τα ήθελε.

Φαίνεται όμως πως υπήρχαν κι άλλα ζητήματα ανοιχτά και η αφίσα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για εκείνη. Η Λίτσα Γιαγκούση δεν φάνηκε να ικανοποιείται, μίλησε για ανοργανωσιά και δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα, αφού αποχώρησε από το σχήμα.

Ο Σώτης Βολάνης έκανε μόνος του πρεμιέρα κι έτσι συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο κέντρο. Μάλιστα, κατακεραύνωσε την τραγουδίστρια με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενώ η Λίτσα Γιαγκούση διευκρίνισε στην εφημερίδα μέσω της μάνατζέρ της πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον συνάδελφό της, αλλά με την επιχείρηση και τους όρους που, ενώ είχαν συμφωνηθεί, δεν τηρήθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr