Ζ. Μακρυπούλια: "Μου είχε λείψει να μην κοιμάμαι μόνη μου"

Ζ. Μακρυπούλια: "Μου είχε λείψει να μην κοιμάμαι μόνη μου"

Για τον έρωτα, τη φιλία αλλά και για όσα ακούγονται για εκείνη μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στο περιοδικό Down Town… Τι απαντά αλήθεια στα δημοσιεύματα...

Η Μακρυπούλια θα παρουσιάσει το «Dancing with the stars»

Για τον έρωτα, τη φιλία αλλά και για όσα ακούγονται για εκείνη μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στο περιοδικό Down Town… Τι απαντά αλήθεια στα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών; «Όταν ταιριάζεις με έναν άνθρωπο δεν σε νοιάζει ό,τι κι αν γράφουν», λέει η Ζέτα ενώ δεν μας κρύβει ότι η δημοσιότητα που πήραν τα προσωπικά της είχε μεγάλο κόστος. «Κρατάω με πολύ κόπο τα προσωπικά μου μακριά από τα φώτα», αναφέρει και συμπληρώνει: «όταν νιώθεις κάτι όμορφο, εύθραυστο και πολύτιμο, κλείνεις τη ζωή σε τέσσερις τοίχους. Δεν πας στο περίπτερο».

Όσο για τον Χατζηγιάννη, ούτε λόγος. Παρόλα αυτά, η δήλωσή της είναι ξεκάθαρη! «Έρχεται μια στιγμή που περνάς τόσο καλά με έναν άνθρωπο και το ταίριασμα είναι τόσο μεγάλο που δεν πα’ να γράψουν», προσθέτει και αποκαλύπτει ότι αυτό τον καιρό ζει μια τέτοια στιγμή!

«Είχα ξεχάσει πως είναι αυτό και φοβόμουν ότι δεν θα ξανασυνέβαινε ποτέ. Νόμιζα πως κάτι μέσα μου είχε παγώσει και δεν δουλεύει, ότι χάλασε ο μηχανισμός. Αλλά τελικά δουλεύει», λέει η Ζέτα και εξομολογείται πως δεν βιάζεται να παντρευτεί. 

«Με ενδιαφέρει να είμαι στη δουλειά μου και να σκέφτομαι έναν άνθρωπο. Να γυρίζω και να ξέρω ότι με περιμένει. Μου είχε λείψει να μην κοιμάμαι μόνη μου συνέχεια. Μου ‘χε λείψει...», καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης