K.Στικούδη - Ν.Μίχας: Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής...

K.Στικούδη - Ν.Μίχας: Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής...

To ζευγάρι που αποχώρησε την Κυριακή από το “Just the two of us”, η Κατερίνα Στικούδη και ο Νίκος Μίχας, μίλησαν στο περιοδικό OK, κάνοντας...

K.Στικούδη - Ν.Μίχας: Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής...

To ζευγάρι που αποχώρησε την Κυριακή από το “Just the two of us”, η Κατερίνα Στικούδη και ο Νίκος Μίχας, μίλησαν στο περιοδικό OK, κάνοντας τα προγνωστικά τους για το ζευγάρι που θα νικήσει! «Δεν ξέρω αν επηρεάζει το γεγονός ότι η Φουρέιρα είναι φίλη μου, πάντως νομίζω ότι μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη είναι ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Μου αρέσουν επίσης πολύ η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και γενικά πιστεύω ότι το επίπεδο των συμμετεχόντων είναι πολύ υψηλό», είπε η Κατερίνα με τον πρώην παρτενέρ της να συμφωνεί και να προσθέτει: «Όλα τα ζευγάρια έχουν κάτι ξεχωριστό. Από εκεί και πέρα ο Θεοχάρης με την Ελπίδα, όπως και η Φουρέιρα με τον Πετράκη και η Μαριάννα με τον Ησαϊα πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατά ζευγάρια».

Πώς βλέπει όμως ο Νίκος το γεγονός ότι η Μαριάννα Πολυχρονίδη έβαλε τα κλάματα λόγω της χαμηλής βαθμολογίας; «Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε και για να είμαι ειλικρινής δεν την είδα να κλαίει, αλλά αν όντως έκλαψε για τη βαθμολογία κακώς το έκανε. Εντάξει όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν πρέπει να δίνουμε τόση μεγάλη σημασία στους βαθμούς. Εμείς οι Έλληνες έχουμε την τάση ακόμα και τα χαλαρά να τα παίρνουμε σοβαρά».

Όσο για τα προσωπικά τους…η Κατερίνα  δηλώνει πως η σχέση που θα δημοσιοποιήσει θα είναι και αυτή που θα την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ο Νίκος αποκαλύπτει πως πριν από μερικούς μήνες είχε κολλήσει με μία κοπέλα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης