GNTM: Η Ζενεβιέβ εξόργισε παίκτρια- «Ήταν άτοπο το σχόλιό της»

GNTM: Η Ζενεβιέβ εξόργισε παίκτρια- «Ήταν άτοπο το σχόλιό της»

Έξαλλη έγινε η παίκτρια με το σχόλιο της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την κάθετη πασαρέλα

zeneviev
Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, οι παίκτριες ήρθαν αντιμέτωπες με την πιο δύσκολη -ίσως- δοκιμασία του ριάλιτι, καθώς έπρεπε να περπατήσουν σε μία κάθετη πασαρέλα ύψους 30 μέτρων. Καθόλου εύκολη υπόθεση με τις περισσότερες συμμετέχουσες να είναι εμφανώς φοβισμένες, ενώ η Πόπη και η Κατερίνα δεν μπόρεσαν καν να το προσπαθήσουν, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να κλείσει με τη διπλή αποχώρηση.


Από την άλλη, η πλειοψηφία των παικτριών που διένυσε την πασαρέλα, το έκανε με αργά βήματα, καθώς τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν αρκετά. Λίγο μετά την έναρξη της δοκιμασίας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στα κορίτσια σε έντονο ύφος λέγοντάς τους ότι «μετράει η προσπάθεια, αλλά δε θέλω να κάνετε give up και να νομίζετε ότι το έχετε κάνει ωραίο και να το έχετε κατέβει όλο με τον ποπό! Και μου είστε όλες χαρούμενες, yolo και το έχετε κατέβει σαν σταφύλια οι περισσότερες. Μην τρελαθούμε! Είπαμε ωραία η προσπάθεια, αλλά δώστε λίγο πόνο! Όταν πέφτετε πρέπει να καταφέρετε να σφίξετε τα πόδια και την κοιλιά. Να γυμνάζεστε». Τα λόγια της εκνεύρισαν τη Μαρτίνα, η οποία φανερά ενοχλημένη είπε:


«Η κυρία Ζενεβιέβ καταφέρνει πάντα τις ακατάλληλες στιγμές να μας δημιουργεί ακόμη περισσότερο εκνευρισμό, άγχος… δεν ξέρω πώς να το πω! Ανέφερε βασικά ότι δεν είμαστε γυμνασμένες, κάτι το οποίο δεν ισχύει, γιατί τα περισσότερα κορίτσια γυμναζόμαστε! Πόσω μάλλον η Σήλια, η οποία κάνει 4 ώρες την ημέρα γυμναστική! Ήταν καθαρά άτοπο αυτό που είπε!».



GNTM 2| Το σχόλιο της Ζενεβιέβ που εκνεύρισε διαγωνιζόμενη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης