Ελένη Ράντου: Η κατάθλιψη, οι κρίσεις πανικού και το δεύτερο παιδί

Η ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της

Η Ελένη Ράντου ήταν χθες καλεσμένη στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη και είχε διάθεση για αποκαλύψεις. Η δημοφιλής ηθοποιός που για δεύτερη φορά ανεβάζει στο θέατρο Διάνα την παράσταση «Θλιμμένη Τζάζμιν» μίλησε για την κατάθλιψη που είχε περάσει, για την περίοδο που πέρασε κρίση ο γάμος της αλλά και για πιο λόγο δεν έκανε δεύτερο παιδί.

«Ο Βασίλης παιδεύεται πολλά χρόνια με την κατάθλιψη! Από τότε που τον γνώρισα, νομίζω είναι καλύτερα τώρα. Όταν τον γνώρισα, φλέρταρε και με πιο σκοτεινές σκέψεις. Ήθελε να του τηλεφωνώ ανά τέταρτο μην τυχόν έχω πάθει κάτι! Όταν δεν με έβρισκε, έπαιρνε όλα τα νοσοκομεία για να δει αν είμαι καλά.

Στα 40 μου άρχισα να νιώθω ότι έχω και κατάθλιψη! Έπαθα το μεγαλύτερο σοκ! Άρχισαν πολύ σκοτεινές σκέψεις, κρίσεις πανικού, άρχισε μια περίεργη σύγκρουση μέσα μου.

Στην εγκυμοσύνη μου έφυγα από το σπίτι και είπα στον Βασίλη ότι δεν είναι άξιος να μεγαλώσει το παιδί μας! Του είπα εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν! Έπαθε σοκ! Πήγα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο για ένα μήνα, δεν έβγαινα από το δωμάτιο!

Δεν έκανα δεύτερο παιδί γιατί ένιωθα ότι θα “απατήσω” την κόρη μου. Ο Βασίλης ήθελε πάρα πολύ! Ήθελα να υιοθετήσω παιδί, αλλά με σταμάτησε η κόρη μου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr