Η Δήμητρα Ματσούκα, η σέξι αύρα της και αυτό που την πληγώνει επαγγελματικά

«Δεν προσπάθησα ποτέ να διώξω την αύρα μου. Δεν επιδιώκω να είμαι σέξι», είπε μεταξύ άλλων στη Φαίη Σκορδά 

Η Δήμητρα Ματσούκα σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε τι είναι αυτό που την... πληγώνει επαγγελματικά. Όπως είπε την πληγώνει το γεγονός ότι οι άνθρωποι του κινηματογράφου δεν την προτιμούν γιατί κάνει τηλεόραση.


«Ήθελα πολύ να κάνω κινηματογράφο. Οι προτάσεις που είχα ήταν από ταινίες που δεν θα έβλεπα σαν θεατής. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω σινεμά και με πληγώνει που δεν μπορώ. Στο σινεμά συνήθως προτιμούνται λιγότερο δημοφιλείς ηθοποιοί, ηθοποιοί όχι τόσο εμπορικοί όσο εγώ λόγω της μεγάλης επιτυχίας εκείνης της τηλεοπτικής σειράς. Όλοι ταλαντούχοι, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την δημοφιλία που μπορεί να έχει ένας ηθοποιός που έχει κάνει τηλεόραση», είπε στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Πρω1νό.


Η παρουσιάστρια, μάλιστα, σχολίασε και την εμφάνιση της ηθοποιού, η οποία εμφανίστηκε με τζιν παντελόνι.«Μου έλειψες… Να σου πω κάτι ότι και να κάνεις, βρε να βάλεις τζιν, βρε να βάλεις κελεμπία, βρε να μου έρθεις με σαγιονάρα, άβαφη… είναι η αύρα σου αυτό που εκπέμπεις» Και η Δήμητρα τότε της είπε: «Τι να κάνω Φαίη; Να βγάλω την αύρα μου; Έχει να κάνει με τον πυρήνα μου… όχι μία συνειδητή επιλογή! Δε θέλω να τη διώξω… Την αλήθεια μου; όχι δεν προσπάθησα ποτέ να διώξω την αύρα μου… Δεν επιδιώκω να είμαι σέξι, είμαστε μπροστά (on camera) και δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα… Κολακευτικά όλα όσα λες».



Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr