H Κατερίνα Στικούδη μεταμφιέστηκε σε Δήμητρα Γαλάνη και έκλεισε στόματα

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν η νικήτρια στη χθεσινή δεύτερη αναμέτρηση του Your Face Sounds Familiar

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε τη δεύτερη εμφάνισή της στο Your Face Sounds Familiar. H τραγουδίστρια τόλμησε και εμφανίστηκε σε έναν πολύ κόντρα ρόλο από αυτούς που την έχουμε συνηθίσει δίνοντας με αυτό το τρόπο και μια απάντηση στους επικριτές της. Με μοναδικό τρόπο ερμήνευσε καταπληκτικά το τραγούδι «Δύο Μέρες Μόνο» που έχει πει η Δήμητρα Γαλάνη. Η Κατερίνα ανέβηκε στη σκηνή του σόου μεταμφιέσεων και έκανε άπαντες να παραμιλούν τόσο με την εμφάνιση όσο και την ερμηνεία.

«Δεν το πιστεύω», είπε η Μιμή Ντενίση, μόλις βγήκε στη σκηνή η Κατερίνα Στικούδη, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να απαντάει: «Απίστευτο, δεν το πιστεύω ούτε εγώ».

Μετά το τέλος του τραγουδιού, η Μιμή Ντενίση την φίλησε τονίζοντας πως «δεν υπάρχει αυτό», ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης πρόσθεσε πως «έχουμε μείνει άφωνοι».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι άλλοι δύο κριτές ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος δήλωσε συγκινημένος από τον τρόπο που ερμήνευσε το κομμάτι.

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια του σόου Μαρία Μπεκατώρου είπε πως το κορίτσι προσπάθησε πολύ για να βγει αυτό το άρτιο αποτέλεσμα στη σκηνή.

Η Κατερίνα ήταν η νικήτρια της βραδιάς καθώς την ψήφισε και το κοινό και η κριτική επιτροπή.




Η ίδια η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες από την προετοιμασία της πριν βγει στη σκηνή στα Instastories






Δείτε βίντεο: H Κατερίνα Στικούδη μεταμφιέστηκε σε Δήμητρα Γαλάνη και έκλεισε στόματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr