Έλενα Χριστοπούλου: «Κάποιοι έχουν κόμπλεξ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Η coach του Next Top Model μίλησε ανοιχτά για όλα 

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Έλενα Χριστοπούλου. Η ίδια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωής και τη νέα της σχέση. Μάλιστα, όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για το επιτυχημένο ριάλιτι μόδας, Greece’s Next Top Model, στο οποίο έχει αναλάβει τον ρόλο της coach.


Ωστόσο, πολύ σύντομα η συζήτηση έφτασε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε: «Τελικά Έλενα η Ηλιάνα κάνει καριέρα στο εξωτερικό ή δεν κάνει; Ζει ή δεν ζει στο εξωτερικό; Δεν έχω καταλάβει…».  Τότε η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε ανοιχτά για εκείνους που αμφισβητούν την καριέρα του μοντέλου. 


«Ζει στην Αμερική σχεδόν επτά χρόνια. Παλεύει μόνη της από μικρό παιδί. Όταν γνωριστήκαμε και την ανέλαβα, μετά από λίγο καιρό, έφυγε στο εξωτερικό, Γερμανία, Ιταλία και μετά Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να σύρουμε το βιογραφικό ή να κάθεται να λέει... να τότε έκανα Dolce & Gabbana, τότε έκανα εκείνο, τότε έκανα το άλλο… Φαίνεται η φινέτσα της, το ήθος της, το πως περπατάει, ότι είναι ένα μοντέλο εξωτερικού, είτε μας αρέσει είτε όχι… Φυσικά σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Κάποιοι έχουν κόμπλεξ με τους ανθρώπους που πετυχαίνουν, αυτό είναι γεγονός. Είναι ένα κορίτσι που ήρθε και άνθισε. Είναι ένα καστανό κορίτσι, Ελληνιδάρα, που λείπει από την ελληνική αγορά, είναι κάτι άλλο», τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr