The Voice: Το βρόμικο παιχνίδι του Μουζουράκη για να πάρει παίκτρια στην ομάδα του

Η 17χρονη Άννα Μιχαηλίδου από την Κύπρο έκανε άνω κάτω τους κριτές του Voice

Η μάχη στο Voice έχει ανάψει για τα καλά και οι τέσσερις κριτές ψάχνουν τις καλύτερες φωνές για να φτιάξουν την ομάδα τους. Μια 17χρονη (παρά μια μέρα) από την Κύπρο η Άννα Μιχαηλίδου ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού talent show και έκανε τους κριτές να κονταροχτυπηθούν για χατίρι της.

Η όμορφη Μαρία ερμήνευσε στο πλαίσιο των Blind Auditions ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο το «Hallelujah» του Leonard Kohen. Το αποτέλεσμα ήταν και οι τέσσερις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσαν μάχη... πατώματος για να την διεκδικήσουν. Αλλά αυτός που την κέρδισε ήταν τελικά ο Πάνος Μουζουράκης καθώς έκρυβε άσο στο μανίκι του. Ο τραγουδιστής όση ώρα η νεαρή διαγωνιζόμενη τραγουδούσε εκείνος την ηχογραφούσε.

Ο Μουζουράκης για να την πάρει στην ομάδα του της αποκάλυψε ότι αν τον επέλεγε εκείνος θα έστελνε την ερμηνεία της στο γιο του Leonard Kohen.

Τελικά η Άννα Μιχαηλίδου επέλεξε τον Πάνο Μουζουράκη καθώς το δέλεαρ ήταν μεγάλο και ο Κωστής Μαραβέγιας του είπε πώς παίζει βρόμικα.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο όλα όσα συνέβησαν με την ταλαντούχα Άννα Μιχαηλίδου





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr