Ελένη Φουρέιρα: Την μιμήθηκαν στο «Your Face Sounds Familiar» της Εσθονίας

Ελένη Φουρέιρα: Την μιμήθηκαν στο «Your Face Sounds Familiar» της Εσθονίας

Μετά την Ισπανία, η Ελένη Φουρέιρα έγινε αντικείμενο μίμησης και στο «Your Face Sounds Familiar» της Εσθονίας.

eleni-foureira-hair
Στις πιο iconic εμφανίσεις της Eurovision έχει προστεθεί η εκρηκτική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή του διαγωνισμού, καθώς τη μιμήθηκαν σε ακόμα μία δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή.

Την ώρα που η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής συνεχίζει την πολύμηνη και sold out ευρωπαϊκή περιοδεία της, ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου ξενόγλωσσου τραγουδιού της, με τίτλο «Tómame», το οποίο θα αποκαλυφθεί από την Panik Records στις 26 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, εξακολουθεί να μαγνητίζει η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με το «Fuego» στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Αυτή τη φορά, μία τραγουδίστρια από την Εσθονία, η Liis Lemsalu, κλήθηκε να αναπαραστήσει την εμφάνιση με την οποία η Ελένη μάγεψε την Ευρώπη και ξεσήκωσε το κοινό, στην τοπική εκδοχή του «Your Face Sounds Familiar».

Το γνωστό show μιμήσεων έχει την ονομασία «Su Nägu Kõlab Tuttavalt» στην Εσθονία.

Στα τέλη του Σεπτεμβρίου, μιμήθηκαν την Ελένη Φουρέιρα στην πρεμιέρα του ισπανικού «Tu Cara Me Suena», όπως ονομάζεται στην ιβηρική χώρα το «Your Face Sounds Familiar».
Κλείσιμο
Η φλογερή performer ήταν παρούσα και μύησε την τραγουδίστρια Mimi Doblas, μία από τις διαγωνιζόμενες στα μυστικά της εντυπωσιακής χορογραφίας της.

Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε το κοινό, αλλά και την ίδια την Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τη συνάδελφό της, ενώ στο τέλος έσπευσε να την αγκαλιάσει και να τη συγχαρεί από κοντά, λέγοντας πως ήταν καταπληκτική.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης