Η Μαρία Χούκλη και επίσημα στον ANT1

Η Μαρία Χούκλη και επίσημα στον ANT1

Η μεταγραφή της χρονιάς μετά από πολύ αναμονή ανακοινώθηκε. Η Μαρία Χούκλη ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του ANT1

Η μεταγραφή της χρονιάς μετά από πολύ αναμονή ανακοινώθηκε. Η Μαρία Χούκλη ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του ANT1. Όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου: «Ο ΑΝΤ1 εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Μαρία Χούκλη. Μετά από πολυετή θητεία στην τηλεόραση, η καταξιωμένη δημοσιογράφος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και σύντομα θα αναλάβει την παρουσίαση  του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα στην ενημέρωσή μας καθημερινά στις 8 το βράδυ».

Στην ίδια ανακοίνωση η πετυχημένη δημοσιογράφος δηλώνει: «Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 αποτελεί μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, μία ακόμα πρόκληση, στην οποία ανυπομονώ να ανταποκριθώ και τη βλέπω με μεγάλο ενθουσιασμό».

Ενώ ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, υποδέχτηκε τη Μαρία Χούκλη λέγοντας: «Είναι μεγάλη μας χαρά να ενισχύουμε το δυναμικό μας με μία δημοσιογράφο με τόσο μεγάλη πείρα. Είμαι βέβαιος ότι η Μαρία Χούκλη, με το κύρος και την αξιοπιστία που τη χαρακτηρίζουν, θα προσφέρει πολλά και θα συνδράμει καθοριστικά στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο ΑΝΤ1 για ένα νέο Δελτίο Ειδήσεων».

Το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του ANT1 πιθανόν να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης