Το πρώτο μήνυμα της «Iron Barbie» μετά την αποχώρησή της από το Survivor

«Για την καθημερινή επιβίωση μας δεν χρειάζονται πολλά, λίγη τροφή, φίλοι και πίστη στον εαυτό μας», έγραψε η αθλήτρια μεταξύ άλλων 

Η Μαρία Πανταζή ή αλλιώς «Iron Barbie», αποτελεί παρελθόν για το Survivor, καθώς αποχώρησε την εβομάδα που μας πέρασε από το παιχνίδι, μετά από απόφαση του κοινού.


Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του kick boxing σε μία συγκινητική ανάρτησή της στα social media- στην πρώτη της μετά το αντίο που είπε στους συμπαίκτες της- κατάφερε να χωρέσει σε λίγες λέξεις στο Instagram όλα όσα ένιωσε σε αυτή τη μοναδική εμπειρία.


«Απο το στιβο μαχης της ζωης, στο στιβο μαχης του Survivor! 3 μοναδικες εβδομαδες γεματες εμπειριες, νικες, ηττες, χαρα, λυπη, ενθουσιασμο, αγωνια, ενταση...και ολα αυτα με κοινο παρονομαστη, την προσπαθεια! Για την καθημερινη επιβιωση μας δεν χρειαζονται πολλα, λιγη τροφη, φιλοι & πιστη στον εαυτο μας! Ευχαριστω ολους σας για την αγαπη και την στηριξη σας, αυτο σημαινει οτι η ειλικρινεια και οι αξιες αναγνωριζονται! Να ευχηθω Καλη Ανασταση και υγεια απο την δικη μου Καραιβικη, το Νιμπορειο! Η ψυχη δεν εχει φυλο και ηλικια! Μαρια «Iron Barbie» Πανταζη», έγραψε χαρακτηριστικά.


Απο το στιβο μαχης της ζωης, στο στιβο μαχης του Survivor! 3 μοναδικες εβδομαδες γεματες εμπειριες, νικες, ηττες, χαρα, λυπη, ενθουσιασμο, αγωνια, ενταση...και ολα αυτα με κοινο παρονομαστη, την προσπαθεια! Για την καθημερινη επιβιωση μας δεν χρειαζονται πολλα, λιγη τροφη, φιλοι & πιστη στον εαυτο μας! Ευχαριστω ολους σας για την αγαπη και την στηριξη σας, αυτο σημαινει οτι η ειλικρινεια και οι αξιες αναγνωριζονται! Να ευχηθω Καλη Ανασταση και υγεια απο την δικη μου Καραιβικη, το Νιμπορειο! Η ψυχη δεν εχει φυλο και ηλικια! Μαρια «Iron Barbie» Πανταζη @survivorgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Pantazi (@ironbarbie_) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr