Η Κατερίνα Γκαγκάκη στο «Dancing with the Stars»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη στο «Dancing with the Stars»

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1

gagaki_katerina_main_new
To «Dancing with the Stars» έρχεται με το 10ο live του, την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, με guest καλεσμένους και εκπλήξεις.

Οι κριτές, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Λιάγκας, θα υποδεχτούν αυτή τη φορά για guest κριτή της βραδιάς, την Κατερίνα Γκαγκάκη για να σχολιάσει τις χορογραφίες και να κρίνει τα αστέρια και τους παρτενέρ τους, με το προσωπικό της στυλ.

Ακόμη: Το “Dancing with the Stars” εξασφάλισε αποκλειστικά, αυτή την Παρασκευή για εσάς τους μοναδικούς Shaolin. Μία ανάσα πριν την προγραμματισμένη τους παράσταση αυτό το σαββατοκύριακο, “Shaolin the Legend”, οι Shaolin, θα βρεθούν ζωντανά στο πλατό του χορευτικού show για να πάρουμε μία γεύση από το «μύθο» τους.

Η Ευαγγελία Αραβανή, σταθερά στο τιμόνι της παρουσίασης, θα μας οδηγήσει σε αυτή τη χορευτική βραδιά και ο Σάββας Πούμπουρας όπως πάντα θα μας μεταφέρει τον παλμό από τα backstage. Όσο για τα αστέρια μας, συνεχίζουν τις ομαδικές χορογραφίες, σε δυάδες αυτή τη φορά και διαγωνίζονται στο cha cha (cha cha challenge):

Team 1: Μαρία Κορινθίου και Βαγγέλης Κακουριώτης

Team 2: Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Άνθιμος Ανανιάδης

Κλείσιμο
Team 3: Μυριέλλα Κουρεντή και Μιχάλης Σεΐτης

Team 4: Όλγα Πηλιάκη και Κώστας Τσουρός

Διπλές χορογραφίες, χορευτικό challenge και εκλεκτοί καλεσμένοι αυτή την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο Dancing with the Stars!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης