Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε γιατί διέγραψε τη ρετουσαρισμένη φωτογραφία

«Εγώ την “κατέβασα” τη φωτογραφία γιατί έγραφαν “κοίτα πως είναι, που η κόρη της είναι τόσο και τα εγγόνια της είναι τόσο και αυτή πως έχει βγει έτσι”! Κοιτάξετε με τώρα, κοιτάξτε πως είμαι!», είπε η τραγουδίστρια

Πριν από λίγες μέρες η Άντζελα Δημητίου είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram μια φωτογραφία της που πραγματικά ήταν αγνώριστη λόγω του ρετούς. Τα σχόλια είχαν πέσει βροχή και δεν ήταν καθόλου εγκωμιαστικά.

Η φωτογραφία είχε δημοσιευτεί για να διαφημίσει την εμφάνιση της τραγουδίστριας σε γνωστό στέκι στο Γκάζι. Ωστόσο η ίδια λίγες ώρες αργότερα την κατέβασε. Σήμερα η δημοφιλής τραγουδιστρία μιλώντας σε δημοσιογράφους εξήγησε τόσο γιατί την ανέβασε αλλά και τι την οδήγησε να την διαγράψει: 

«Περίμενα τα αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία… Πώς με βλέπετε παιδιά, φρέσκια; Η εν λόγω φωτογραφία μου εστάλη, είναι επαγγελματική και καλλιτεχνική», είπε η Άντζελα και συνέχισε: «δεν με ενόχλησαν τα σχόλια, δεν με πικραίνει τίποτα πια! Εγώ την “κατέβασα” τη φωτογραφία γιατί έγραφαν “κοίτα πως είναι, που η κόρη της είναι τόσο και τα εγγόνια της είναι τόσο και αυτή πως έχει βγει έτσι”! Κοιτάξετε με τώρα, κοιτάξτε πως είμαι!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr