Ο Ρουβάς τώρα και επιχειρηματίας!

Ο Ρουβάς τώρα και επιχειρηματίας!

Πάνω που νομίζαμε ότι ο Σάκης Ρουβάς τα είχε όλα.. ο τραγουδιστής-είδωλο της ποπ ανοίγει νέους επαγγελματικούς δρόμους, όντας αποφασισμένος να ασχοληθεί τώρα και με την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών....

Πάνω που νομίζαμε ότι ο Σάκης Ρουβάς τα είχε όλα.. ο τραγουδιστής-είδωλο της ποπ ανοίγει νέους επαγγελματικούς δρόμους, όντας αποφασισμένος να ασχοληθεί τώρα και με την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών.

Ο Σάκης σκοπεύει να ιδρύσει την εταιρεία “ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (ΕΠΕ)” , προωθώντας  μια ακόμα επιτυχημένη καριέρα στα πλατό του κινηματογράφου από το πόστο του παραγωγού.

Ο Βασίλης Ρουβάς, αδερφός του Σάκη, είναι ο άνθρωπος που ο τραγουδιστής εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλο. Σύμφωνα με το καταστατικό που κατέθεσαν, η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του κινηματογράφου παρέχοντας υπηρεσίες παραγωγής ή συμπαραγωγής αλλά και διανομής ταινιών. Το κεφάλαιο της εταιρείας ορίστηκε στα 10.500 ευρώ και ο Σάκης Ρουβάς έχει αναλάβει τη διαχείρισή της μαζί με τον αδερφό του Βασίλη.

Σάκη, εύγε… κάνεις τα πάντα για να παραμείνεις, ακόμη περισσότερο τώρα με αυτό το απροσδόκητο επιχειρηματικό σου βήμα, άπιαστο όνειρο!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης