Η απίστευτη γκάφα της Ελένης Μενεγάκη που εξόργισε την Χρύσα Ρώπα (Δείτε Video)

Το twitter μετά τον απολαυστικό τους διάλογο στην κυριολεξία πήρε φωτιά

Η Χρύσα Ρώπα ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και η κουβέντα, όπως σχεδόν κάθε χρόνο που έχει την ηθοποιό καλεσμένη, άναψε όταν μίλησαν για τα πολιτικά.

Η ηθοποιός της έλεγε την γνώμη της για τα όσα συμβαίνουν, η Ελένη δεν καταλάβαινε και η Χρύσα φούντωσε, εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει. 

Όμως όπως είπε και η ίδια με τον μοναδικό, εκρηκτικό της τρόπο: «Υπάρχει χημεία ανάμεσά μας Ελένη» και η παρουσιάστρια της απάντησε γελώντας: «Δε μου το δείχνεις». 
Όταν η Ελένη θέλησε να φύγει από τον καναπέ και να πάει σε άλλο θέμα η ηθοποιός της είπε κάνοντάς της πλάκα: «Δεν ολοκλήρωσα Ελένη. Θα πάω σε άλλες εκπομπές να ολοκληρώσω». 

Μάλιστα, σε άλλο κομμάτι της συνέντευξης, η ηθοποιός μίλησε για τη δουλειά της στη Γαλλία και τα καλοκαίρια που πέρναγε εκεί όταν ήταν μικρή. «Τα καλοκαίρια τα περνούσα στο Παρίσι. Μικρή πήγαινα εκεί γιατί ζούσε εκεί και η δίδυμη αδερφή μου», είπε η ηθοποιός και η γκάφα της Ελένης δεν άργησε να έρθει: «Εκεί πας τώρα στην δίδυμη αδερφή σου;».«Η δίδυμη αδερφή μου πέθανε»της απάντησε η ηθοποιός κάνοντας την παρουσιάστρια να ντραπεί, «συγγνώμη. Τι ντροπή», είπε η Ελένη. 

Δείτε το πρώτο βίντεο:



 
Το twitter μετά τον απολαυστικό τους διάλογο στην κυριολεξία πήρε φωτιά και το hasgtag #eleni έγινε το trend της ημέρας. Δείτε ενδεικτικά κάποια tweets.







Δείτε και το απολαυστικό βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr