Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει πρώτη φορά για την τέταρτη εγκυμοσύνη της

«Είδα εμένα να βγαίνω από την κλινική –ακόμα βλέπω αυτές τις φωτογραφίες γιατί δε θα χαθούν ποτέ- με κοιλιά πιο μεγάλη από ό,τι μπήκα»

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Βίκυ Καγιά, για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Η Βίκυ μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και για την στιγμή που κράτησε στα χέρια της την κόρη της, Μπιάνκα.

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από τη συνομιλία της με το μοντέλο, θυμήθηκε και εκείνη τη πρόσφατη γέννηση της τέταρτης κορούλας της μιλώντας, πρώτη φορά ανοιχτά, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε .

«Είδα εμένα να βγαίνω από την κλινική –ακόμα βλέπω αυτές τις φωτογραφίες γιατί δε θα χαθούν ποτέ- με κοιλιά πιο μεγάλη από ό,τι μπήκα. Αφού ρωτούσα τον Σταματίου μήπως μου έβαλες κάτι άλλο μέσα; Ήμουν ευτυχισμένη όμως και ακόμα είμαι! Αυτή περίμενε αργότερα να γεννήσει, εγώ περίμενα νωρίτερα, το δικό μου δεν ήθελε να κατέβει, το δικό της πάλι βιαζόταν να βγει», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Από την άλλη, όταν η Βίκυ Καγιά βγήκε από το μαιευτήριο είχε επίπεδη κοιλιά, γεγονός που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να ζηλέψει και να της ζητήσει… εξηγήσεις. Τότε, η ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop επεσήμανε: «Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί η κοιλιά μου ήταν πλάκα όταν βγήκα από το μαιευτήριο. Πονάει λίγο η καισαρική».

Δείτε το βίντεο
:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr