Πώς σχολίασε ο Λιάγκας τον καβγά Ουγγαρέζου-Σεφερλή;

Η φαρμακερή ατάκα του παρουσιαστή - Στο επίκεντρο και η Μαίρη Συνατσάκη - Δείτε το βίντεο 

Είναι γνωστό ότι μια πολύ  δυνατή φιλία ενώνει την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η Μαίρη Συνατσάκη μετά τον καβγά του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Μάρκο Σεφερλή on-air στο «Μega Mε Μία» επικοινώνησε με τον κολλητό της. Εκείνος της είπε ότι είναι καλά, αλλά ένιωσε αμήχανα στην εκπομπή και ήρθε σε δύσκολη θέση.

Η Μαίρη έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το αν ετοιμάζεται να παρουσιάσει εκπομπή με τον Ουγγαρέζο στον ΑΝΤ1 και απόσπασμα από αυτές έπαιξαν σήμερα στο «Πρωινό»:

«Δεν έχω υπογράψει κάτι. Έχω κάνει μια πολύ μικρή κουβέντα με το κανάλι. Θα κρατήσω αυτό που είναι σωστό κατά την άποψή μου και το είπε και ο Δημήτρης. Ο Δημήτρης έχει ένα ενεργό συμβόλαιο στο Mega, το οποίο δεν έχει σταματήσει... Μιλάμε λες και είναι δεδομένο ότι θα παρουσιάσω την εκπομπή, αλλά δεν ξέρω ακόμα».

Αφού έπαιξαν οι δηλώσεις, ο  Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη Μαίρη Συνατσάκη: «Μέχρι τις 3 Ιουλίου θα είσαι μαζί μας;» με εκείνη να απαντά ότι θα βρίσκεται κανονικά στον αέρα. Οταν ο Αρης Καβατζίκης ρώτησε τον παρουσιαστή: «Κάτι άλλο δεν θα σχολιάσουμε;», αναφερόμενος προφανώς στον live καβγά, ο Λιάγκας απάντησε: «Κάποια πράγματα δεν πρέπει καν να τα σχολιάζεις».

Δείτε το βίντεο: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr