Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο «Όλα Μπιπ»: «Δεν δέχομαι η γυναίκα να είναι πάνω από μένα»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο «Όλα Μπιπ»: «Δεν δέχομαι η γυναίκα να είναι πάνω από μένα»

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ τα λέει... όλα στον Θέμο, στον Βαγγέλη και τη Δούκισσα 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο «Όλα Μπιπ»: «Δεν δέχομαι η γυναίκα να είναι πάνω από μένα»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Οικονομόπουλος και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, στον Βαγγέλη Περρή και στη Δούκισσα Νομικού για όλα. 

Ο τραγουδιστής, που σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο μίλησε τόσο για την επαγγελματική του ζωή όσο και για την προσωπική του. Πάνω από 35% έκανε το βράδυ της Τρίτης το «Όλα Μπιπ», αφήνοντας τον ανταγωνισμό πολύ πίσω του. Η διαφορά τηλεθέασης από τις άλλες εκπομπές που μεταδίδονταν εκείνη την ώρα ξεπέρασε τις 20 μονάδες. 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγουδούσε από τότε που πήγαινε στην πρώτη τάξη του Λυκείου ενώ παράλληλα «δούλευα στον ψαράδικο που είχε ο πατέρας μου και ο παππούς μου και το απόγευμα δούλευα και σε πιτσαρία. Μου άρεσε να δουλεύω από μικρή ηλικία ήθελα να έχω δικά μου χρήματα». 

Κλείσιμο
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε όμως και την πιο ευαίσθητη πλευρά του και εξομολογήθηκε: «Πηγαίνοντας στην Πάτρα, γυρίζοντας να δω τους δικούς μου, φτάνοντας στο Αίγιο ακούω για πρώτη φορά το τραγούδι μου στο ραδιόφωνο, αυτή ήταν η πιο συγκινητική στιγμή. Ήμουν μόνος, έβρεχε κιόλας και με έπιασαν τα κλάματα γιατί είμαι και λίγο ευαίσθητος».

Ακόμη αποκάλυψε τι περίεργο του έχει συμβεί πάνω στην πίστα και εξήγησε: «Το πως εκδηλώνεται ο καθένας είναι ξεχωριστό κομμάτι, δηλαδή μου έχουν πιάσει τα οπίσθια, με έχουν φιλήσει στο στόμα εκεί που δεν το περιμένεις πολλά συμβαίνουν αλλά είναι εκδήλωση θαυμασμού και αγάπης», 

Τέλος ο τραγουδιστής δεν διστάζει να πει: «Είμαι παλαιών αρχών, έτσι έμαθα. Δεν δέχομαι για κανένα λόγο η γυναίκα να είναι πάνω από εμένα. Είναι κάποιες αποφάσεις που παίρνονται από τον άντρα όσον αφορά το σπίτι».













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης