Άδωνις Γεωργιάδης: Ο πρώην σύζυγος της Ευγενίας δεν είναι αντίζηλός μου

«Τώρα είμαι περισσότερο σπίτι από τότε που ήμουν υπουργός. Μου αρέσει πολύ το σπίτι μου και περνάω πολύ ωραία, αλλά όταν έχω υποχρεώσεις πρέπει να πηγαίνω σε αυτές»

Τόσο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τον τρόπο με τον οποίο τις συνδυάζει με την οικογένειά του, όσο και για την παρουσία του στην έκθεση ζωγραφικής του πρώην συζύγου της Ευγενίας Μανωλίδου, Θεόδωρου Μανωλίδη, στην οποία το γνωστό ζευγάρι έδωσε το «παρών» , μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εκπομπή «Μία».

«Τώρα είμαι περισσότερο σπίτι από τότε που ήμουν υπουργός. Μου αρέσει πολύ το σπίτι μου και περνάω πολύ ωραία, αλλά όταν έχω υποχρεώσεις πρέπει να πηγαίνω σε αυτές» σχολίασε ο πρώην υπουργός Υγείας. Στη συνέχεια, μάλιστα, προβλήθηκε βίντεο μιας συνέντευξης που είχε δώσει πριν μερικές μέρες η Ευγενία Μανωλίδου, στην οποία είχε η γνωστή μουσικός είχε «παραπονεθεί» πως δεν βλέπει συχνά τον σύζυγό της, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων με τον Άδωνι Γεωργιάδη να σχολιάζει: «Έχει τα δίκια της αλλά είναι υπερβολική». 
 
Τέλος, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την έκθεση ζωγραφικής του πρώην συζύγου της Ευγενίας Μανωλίδου, Θεόδωρου Μανωλίδη, στην οποία το γνωστό ζευγάρι έδωσε το «παρών» , ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε: «Με την Ευγενία βρέθηκα αφού είχε χωρίσει με τον Θόδωρο, δεν είναι αντίζηλός μου. Ούτε εκείνος με είδε ποτέ έτσι, έχουμε άριστες σχέσεις».
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr