Σωτήρης Καλυβάτσης: Γιατί δεν συμφώνησε με τον Alpha

Mπορεί το όνομά του να ακουγόταν έντονα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ωστόσο ο ηθοποιός δεν θα συνεργαστεί με τον σταθμό

Πρώτος καλεσμένος της φετινής σεζόν για την εκπομπή «Τα Λέμε» ήταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις του με τον Αlpha.

Κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το όνομά του ακουγόταν έντονα για την παρουσίαση απογευματινής εκπομπής μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου. Ωστόσο, τα σενάρια δεν επιβεβαιώθηκαν αφού ο Σωτήρης Καλυβάτσης τελικώς δεν θα συνεργαστεί με τον σταθμό.
 
«Ήταν καθαρά απόφαση του καναλιού για το πώς θέλει να «πάει», γιατί τα δικά μου concept ήταν λίγο διαφορετικά απ' ό,τι παίζεται το απόγευμα. Προφανώς οι άνθρωποι ήθελαν την πεπατημένη.  Δεν έκαναν τίποτα κακό οι άνθρωποι, ούτε είχαμε συμφωνήσει και μου έκαναν «αλητεία», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Ακόμη αποκάλυψε ένα μέρος των συζητήσεων του με το κανάλι της Κάντζας και είπε: «Εμείς συζητούσαμε για την απογευματινή ζώνη και ήταν πολύ ξεκάθαρο από μέρους μου ότι θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ' αυτό που υπήρχε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr