H Nατάσα Θεοδωρίδου στο «σανίδι» με την Μιμή Ντενίση
Σε ρόλο ηθοποιού η λαϊκή τραγουδίστρια
Στο θεατρικό σανίδι ανεβαίνει η Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην νέα θεατρική παράσταση που ανεβάζει η Μιμή Ντενίση.
Η τραγουδίστρια από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα συμμετάσχει στη μεγάλη παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Σμύρνη μου αγαπημένη».
«Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν η Μιμή. Μου είπε πως θ' ανεβάσει από τον Οκτώβριο μία πολύ ακριβή παραγωγή στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για τη Σμύρνη. Δεν πρόκειται να παίξω, απλά θα τραγουδήσω σμυρναίικα τραγούδια -θα υποδυθώ μια σμυρνιά τραγουδίστρια της εποχής. Η ίδια έγραψε το έργο και με έβαλε στο κλίμα. Ο θίασος είναι μεγάλος και οι ηθοποιοί εξαιρετικοί. Δεν έχω άγχος γιατί ναι μεν είναι ένα είδος καινούριο, αλλά εγώ θα κάνω αυτό που ξέρω. Όσον αφορά στην υποκριτική... για ν' ασχοληθώ με κάτι πρέπει να είναι καλοστημένο. Αυτό που ξέρω να κάνω είναι να τραγουδάω. Αν μπω στα χωράφια κάποιου άλλου τότε πρέπει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια», είπε στο περιοδικό «Glow» η τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε πίστα της Θεσσαλονίκης.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ακόμη μίλησε για την ηθοποιό και δήλωσε: «Η Ντενίση είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν τη γνώριζα προσωπικά. Μου αρέσει που είναι αυθεντική και καθόλου δήθεν. Είναι ωραίο να βλέπεις μορφωμένους ανθρώπους να είναι άξιοι στη δουλειά τους και παρόλα αυτά είναι απλοί. Γιατί όταν είσαι πραγματικά κάτι δεν υπάρχει λόγος να το φωνάζεις. Το ότι είναι μια ωραία γυναίκα κι έχει αυτόν τον αριστοκρατικό αέρα μπορεί να την κάνει κάπως απόμακρη».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.