Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» για την καθημερινότητά της με την κόρη της, Αέλια, και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους γονείς της.
Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» για την καθημερινότητά της με την κόρη της, Αέλια, και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους γονείς της.
«Είναι ο κόσμος μου και ο κόσμος που ανακαλύπτω μέσα από αυτή ξανά", ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να μπορούσε να έχει πιο κοντά τη μητέρα της: "Πάρα πολύ θα το ήθελα, πιο πολύ δεν μπορώ να σου εξηγήσω. Δεν είναι εύκολο να έρθουν στην Αθήνα, γιατί έχουν μια ζωή δομημένη στη Θεσσαλονίκη. Πάω όσο πιο συχνά μπορώ, έρχονται όσο πιο συχνά γίνεται. Το καλύτερο για μένα θα ήταν να μένουν στο διπλανό διαμέρισμα και να ζούμε όλοι μαζί, παρέα. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα, αλλά μπορείς πάντα να εκτιμάς αυτό που έχεις», δήλωσε η πρώην παρουσιάστρια.
Όσο για τις αλλαγές στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της τα τελευταία χρόνια, η Κατερίνα δήλωσε: «Έχω περάσει διάφορα! Νομίζω ότι αυτό μου αρέσει πολύ τώρα και μάλλον θα το διατηρήσω. Έχει να κάνει με την ελευθερία όλο αυτό, άμα μπορείς το κάνεις».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.