«Παράφορος» και πολυπλατινένιος ο Σάκης Ρουβάς…

«Παράφορος» και πολυπλατινένιος ο Σάκης Ρουβάς…

Μέσα σε ένα «παράφορο» κλίμα θα γίνει η απονομή του πολυπλατινένιου album του μεγάλου star.

«Παράφορος» και πολυπλατινένιος ο Σάκης Ρουβάς…
Μέσα σε ένα «παράφορο» κλίμα θα γίνει η απονομή του πολυπλατινένιου album του μεγάλου star. Την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου και ώρα 8, στο Athens Metro Mall, θα γίνει η απονομή και μάλιστα από τους θαυμαστές του ταλαντούχου Σάκη, που θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση.

Το album «Παράφορα», μαζί με το φωτογραφικό λεύκωμα με το συνόδευε, έκανε ρεκόρ πωλήσεων φέρνοντας το στην κορυφή των πιο επιτυχημένων album της χρονιάς.

Έχοντας τις υπογραφές καταξιωμένων δημιουργών, το καθιστά ένα από τα καλύτερα albums της πορείας του Σάκη Ρουβά συμπεριλαμβάνοντας τις μεγάλες επιτυχίες «Σπάσε το χρόνο», «Εμένα θες», «Οι Δυο μας» και το ομότιτλο «Παράφορα»

Κλείσιμο
O ίδιος ο Σάκης Ρουβάς έκανε γνωστή την είδηση στους θαυμαστές του μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook: «Aντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα με «παράφορη» απονομή στο Athens Metro Mall την ερχόμενη Τετάρτη!».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης, ως πρεσβευτής του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», θα ενισχύσει για μια ακόμα φορά το θεσμό αφιερώνοντας του την απονομή αλλά και το Εμπορικό Κέντρο προσφέρει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των χριστουγεννιάτικων στολιδιών στο έργο του Συλλόγου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης