Αλλάζει ζώνη η «Πρωινή Μελέτη»;

Αλλάζει ζώνη η «Πρωινή Μελέτη»;

Οι φήμες που ήθελαν την Ελεονώρα Μελέτη να «μετακομίζει» από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη του Star ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι.

Αλλάζει ζώνη η «Πρωινή Μελέτη»;
Οι φήμες που ήθελαν την Ελεονώρα Μελέτη να «μετακομίζει» από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη του Star ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι. Τελικά η παρουσιάστρια και η «Πρωινή Μελέτη» συνεχίζουν όπως ξεκίνησαν, κάνοντας … πρωινή μελέτη με το τηλεοπτικό κοινό.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα, όμως, οι φήμες που θέλουν την Ελεονώρα και την εκπομπή της να μεταφέρονται μεσημέρι «ξαναφούντωσαν».

Κλείσιμο
Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τη δική της απάντηση στο περιοδικό «People»: «Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση από την ημέρα της πρεμιέρας της Πρωινής Μελέτης τον περασμένο Σεπτέμβριο. Δεν τέθηκε ποτέ ως ζήτημα, ούτε έγινε καμία συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και τον Σταμάτη Μαλέλη να μετακομίσω στη μεσημεριανή ζώνη. Είναι αλήθεια ότι πρόπερσι είχαμε συζητήσει τη μετακόμισή μου στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ υφίστατο ακόμη η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία σαφέστατα και το γνωρίζει. Αλλά από τότε δεν επανήλθαμε στο θέμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης