Ο Αλέξης Γεωργούλης πιο brutal από ποτέ!

Ο δημοφιλής ηθοποιός έκατσε στον μοβ καναπέ της βασίλισσας της πρωινής ζώνης και συζήτησε μαζί της όχι μόνο για το "πνεύμα" οικονομίας που τον διακατέχει, αλλά και για την προσπάθειά του να καταξιωθεί επαγγελματικά στο εξωτερικό, αποκαλύπτοντας ότι αυτή την περίοδο δε μοιράζεται με καμία το κρεβάτι του...

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της εγχώριας σόουμπιζ. Στο άκουσμα και μόνο του ονόματός του πληθώρα γυναικών "κλαίει και οδύρεται"...

Ο λόγος για τον σέξι ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος έχει βαλθεί να πάρει τα μυαλά από όλες τις  θαυμάστριές του. Πετώντας ξυραφάκια και αποθηκευμένα τηλέφωνα από κομμωτήρια αποφασίζει από εδώ και εμπρός να δείχνει λίγο πιό brutal, έτσι για να μας βασανίζει ακόμη περισσότερο.

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αρκετή δόση χιούμορ, ξεδίπλωσε... τα φύλλα της καρδιάς του και μίλησε για όλα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έκατσε στον μοβ καναπέ της βασίλισσας της πρωινής ζώνης, λίγο μετά τις 11 και συζήτησε μαζί της όχι μόνο για το "πνεύμα" οικονομίας που τον διακατέχει, αλλά και για την προσπάθειά του να καταξιωθεί επαγγελματικά στο εξωτερικό, αποκαλύπτοντας, ότι αυτή την περίοδο δε μοιράζεται με καμία το κρεβάτι του...

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει δεχτεί πρόταση γάμου μέσω τηλεφώνου από πρώην του που ζούσε στη Λάρισα , περιγράφοντας:

"Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει. Σκέφτεσαι να γυρίσεις στην Λάρισα; Γιατί αν δεν σκέφτεσαι να παντρευτώ. Ή θα παντρευτώ εσένα ή θα παντρευτώ κάποιον άλλο τώρα», μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Και φυσικά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική".

Μοιράζοντας τη ζωή του σε Ελλάδα και Αμερική τον τελευταίο καιρό ο Αλέξης είπε για την πορεία του στο Λός Άντζελες.

«Η ταινία μου με την Βαρντάλος με βοήθησε πολύ. Ήταν σημαντικό που είχα κάνει μια ταινία αμερικάνικη, ήταν ένα διαβατήριο κατά κάποιον τρόπο», ανέφερε για την συμμετοχή του στο «My Life In Ruins», προσθέτοντας πως τον βοήθησε στα χαρτιά και στο να τον γνωρίζουν στα διάφορα ραντεβού που πήγαινε. 

Όσο για το νέο του look;

«Για να κάνω οικονομία έκοψα τον κομμωτή και τα ξυραφάκια», δήλωσε χαριτολογώντας!

«Τα μαλλιά μου μάκρυναν όσο ήμουν εδώ», πρόσθεσε και έδωσε αφορμή στην παρουσιάστρια να τον ρωτήσει αν θα μείνει στην Ελλάδα ή θα φύγει ξανά.

 
«Εδώ είμαι», της απάντησε και όταν η Ελένη του επεσήμανε ότι πλέον έχει και ένα μαγαζί να κοιτάξει, εκείνος είπε: «το άνοιξα εδώ, για να μπορώ να είμαι εκεί»!

Το νέο στυλάκι του Αλέξη πάντως, σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι.

Ε,  και περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr