Θανάσης Πάτρας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη «Φάρμα» και τα κιλά που έχασε

Θανάσης Πάτρας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη «Φάρμα» και τα κιλά που έχασε

Ο παρουσιαστής αποχώρησε από το ριάλιτι το περασμένο Σάββατο

patras_copy_2
Ο Θανάσης Πάτρας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το Σάββατο που μας πέρασε από τη «Φάρμα». Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του ο παρουσιαστής επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση. Μάλιστα, ο Θανάσης Πάτρας αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 έχασε 9 κιλά.

«I am back!!! Aν πριν από 3 μήνες μου έλεγε κάποιος ότι θα είχα ζήσει ότι έζησα θα του έλεγα ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες. Τώρα πια κατανοώ για μια ακόμα φορά στη ζωή μου ότι ποτέ δεν πρέπει να μιλάμε για κάτι με σιγουριά αν δεν το ζήσουμε. Πίστευα ότι θα επιστρέψω 5 κιλά ελαφρύτερος και 5 κιλά σοφοτερος αλλά τελικά τα κιλά - της ζυγαριάς τουλάχιστον ήταν 9- το βάρος της εμπειρίας όμως πολλαπλάσιο. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι πίσω από τις κάμερες μοιραστηκαν μαζί μας αυτό το δύσκολο αλλά υπέροχο ταξιδι και τους εύχομαι να έχουν πάντα τον ήλιο μπροστά τους και τον άνεμο πίσω τους.

Φυσικά πάνω απ`όλα υγεία και τυχη,που θέλω να ευχηθώ και σε όλους εσάς τους instagraμικους συνταξιδιωτες για το ενδιαφέρον, την συμπαράσταση και την αγάπη σας. Ευχαριστώ πολύ!!! Καλό καλοκαίρι και τα καλύτερα έρχονται! ΥΓ: επιστροφή στην πιο γλυκιά αγκαλιά
» έγραψε ο Θανάσης Πάτρας.

Δείτε την ανάρτηση:






Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σαν να καθάρισαν το σπίτι με χλωρίνη» λέει η Αστυνομία

Θέμης Αδαμαντίδης: Τι λέει για την τρίτη σύλληψή του σε χαρτοπαικτική λέσχη

Πρωτοφανές μπλακ άουτ μίας ώρας στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης