Big Brother: Η έκπληξη που περίμενε τον Δημήτρη Πυργίδη στο μπλε δωμάτιο

Πώς αντέδρασε ο παίκτης;

Αύριο Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι «Big Brother» στον τελικό για τα 100.000 ευρώ. Στην τελική ευθεία για τη νίκη έχουν μπει ο Ζακ Ιωαννίδης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη, ο Δημήτρης Πυργίδης και Γρηγόρης Τσεκούρας.

Ωστόσο η εβδομάδα που διανύουμε με τους πέντε που έχουν απομείνει είναι γεμάτες από εντάσεις αλλά και εκπλήξεις.

Χθες βράδυ ήταν η σειρά του Δημήτρη Πυργίδη να έχει μια αναπάντεχη συνάντηση. Ο παίκτης βρέθηκε στο μπλε δωμάτιο όπου και νόμιζε πως θα συναντούσε τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η έκπληξη, όμως, ήταν πολύ μεγαλύτερη καθώς εκεί ήταν η μητέρα και η αδελφή του.

Σε μια απολαυστική κουβέντα με τους αγαπημένους του ανθρώπους, ο παίκτης του Big Brother δεν κατόρθωσε να κρύψει τη συγκίνηση του ενώ μίλησε με ειλικρίνεια για όλα.

«Να κάνεις το χάος, να χαμογελάς, όλος ο κόσμος είναι χαρούμενος και περνάει ευχάριστα με σένα. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάνε, λένε, ο Δημήτρης είναι μια ηλιαχτίδα μες στο σπίτι μας. Γελάσαμε, χαρήκαμε, δεν είχε μιζέρια, δεν είχε τίποτα», τόνισε η μητέρα του Δημήτρη Πυργίδη.

Μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Πυργίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εδώ μέσα τα συναισθήματα είναι επί 100. Έφυγε ο αντιδήμαρχος και εκεί λέω τι έγινε. Μετά έφυγε ο Χρήστος Βαρουξής, με το παιδί δώσαμε λίγο γκάζια και εκεί κρακ».



Ειδήσεις σήμερα


«Η θάλασσα ανάμεσα στην ψυχή μου»: Ταριχευμένα ζώα διηγούνται τις δραματικές ιστορίες τους στη σκηνή της Στέγης

Κλείνουν από τώρα πάρτι σε βίλες στη Μύκονο για το Πάσχα!

Σχέδιο «Ελευθερία»: Πότε και πώς έρχονται τα εμβόλια - Με πoιο τρόπο θα γίνει ο εμβολιασμός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr