Άγριες Μέλισσες: Ο δικηγόρος των Σεβαστών είναι παντρεμένος με γνωστή ηθοποιό

Άγριες Μέλισσες: Ο δικηγόρος των Σεβαστών είναι παντρεμένος με γνωστή ηθοποιό

Ο ίδιος και η οικογένειά του κρατούν χαμηλούς τόνους

7_-1
Ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης, τον τελευταίο καιρό μπαίνει καθημερινά στις οθόνες των τηλεθεατών, καθώς υποδύεται τον δικηγόρο της οικογένειας Σεβαστού στις «Άγριες Μελισσες». Ο ηθοποιός μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την επιτυχία της σειράς, λέγοντας πως ο ίδιος δεν παρακολουθούσε την σειρά, αλλά αντιλαμβάνεται και ο ίδιος την μεγάλη απήχηση που έχει, καθώς όλοι του μιλούν για αυτή, ενώ αστειευόμενος είπε πως έχει και προτάσεις για να αναλάβει δίκες!

Ο ίδιος και η οικογένειά του κρατούν χαμηλούς τόνους, για αυτό και πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν πως είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Σύζυγός μου είναι η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Γνωριστήκαμε στα “Ίχνη”. Έχουμε την οικογένεια αυτή που λέτε με τις δυο κόρες και δε δίνουμε δικαιώματα για κάτι παραπάνω. Δε μας ενδιαφέρει κάτι άλλο. Αντίθετα δουλεύουμε όμως πολλές φορές μαζί. Τώρα σκηνοθετώ εγώ και παίζει η Μαριλίτα, άλλοτε σκηνοθετεί εκείνη και παίζω εγώ. Έκανε ένα μεγάλο μπαμ στην τηλεόραση η Μαριλίτα, αλλά μετά ήρθαν τα δυο παιδιά και απομακρύνθηκε, η τηλεόραση όμως είναι κάτι που δεν αρνείται να ξανακάνει» είπε ο Γιώργος Νταλιάνης.


Δείτε όσα είπε στην συνέντευξή του:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης