J2US: Η αιχμηρή απάντηση της Σοφίας Βόσσου στον Βαλάντη για τα πτυχία του Φασουλή

Η τραγουδίστρια υπερασπίστηκε με δηλώσεις της την κριτική επιτροπή του  μουσικού σόου

Τη δική της απάντηση στον Βαλάντη έδωσε η Σοφία Βόσσου σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει ο τραγουδιστής ο οποίος είχε πει πως οι κριτές του J2US δεν έχουν πτυχία μουσικής.

«Συγνώμη… Όταν μιλάμε για τον κύριο Φασουλή, δεν θα σταθούμε εάν έχει πτυχίο μουσικής ή οποιοδήποτε πτυχίο! Ο κύριος Φασουλής έχει τα πτυχία του εδώ και χρόνια. Όταν μιλάμε για την κυρία Βανδή, η οποία τόσα χρόνια είναι στην κορυφή και είναι σπουδασμένη μουσικά. Όταν μιλάμε για την κυρία Μπακοδήμου, επίσης. Τη Βίκυ μου ξέχασα, Παναγία μου, το κορίτσι μου το γλυκό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου για να συνεχίσει: «Να μάθουμε πως, όταν μας κρίνουν, να κρατάμε αυτό που πρέπει και αυτό που δεν μας κάνει να το αφήνουμε. Όταν συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο πράγμα και έχουμε μια κριτική επιτροπή που είναι μια χαρά επιτροπή. Αυτή τη στιγμή θα ζητήσουμε πτυχίο μουσικής από τον κύριο Φασουλή; Ντροπή».

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τον οποίο απάντησε με χαμόγελο: «Μια χαρά είναι, μια χαρά. Ότι θέλετε να ρωτήσετε, τον Ανδρέα, όχι σε μένα…».


O Βαλάντης ο οποίος συμμετείχε στο J2US και ήταν ζευγάρι με τη Νικολλέτα Καρρά όταν αποχώρησε από το μουσικό σόου είχε ρίξει τα βέλη του στα μέλη της κριτικής επιτροπής.

«Για εμάς ήταν πολύ ωραίο, πολύ καλό, αλλά δυστυχώς δεν μας είπαν τίποτα. Ήμασταν καλύτεροι από την προηγούμενη φορά, αλλά με την ίδια βαθμολογία. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά έχουν βγει κάποια συμπεράσματα. Εγώ είμαι ένας τραγουδιστής, το έχω αποδείξει αυτό, δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος, αλλά για τη Νικολέττα στεναχωρήθηκα γιατί όντως ήταν καλή. Νομίζω ότι υπήρχαν πολύ  χειρότεροι  άνθρωποι για να φύγουν. Τις τύψεις ας τις έχουν αυτοί που επέλεξαν να αποχωρήσει η Νικολέττα. Ο κόσμος θα το κρίνει, δεν θα το αφήσει έτσι. Τα σχόλια των κριτών ήταν αόριστα, όπως κάθε φορά. Αστάθειες είχαν όλοι, είμαι μουσικός 23 χρόνια, και με πτυχίο… Ενώ κάποιοι που κρίνουν δεν έχουν πτυχίο. Εγώ που μπορώ και καταλαβαίνω, θα έπρεπε να έχουν φύγει άλλοι πριν από εμάς. Υπήρχαν και καλά ζευγάρια σήμερα, αλλά υπήρχαν και κακά. Είμαι στεναχωρημένος για τη Νικολέττα και για το σύστημα αξιολόγησης. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σέβονται, γιατί δεν σέβονται, να εξυπηρετούν τη μουσική, όχι ανθρώπους. Εγώ αυτά έχω να πω και τα λέω και εκ μέρους της Νικολέττας, εκείνη δεν θέλει να τα πει, είναι πολύ στεναχωρημένη», είχε πει ο Βαλάντης.


Ειδήσεις σήμερα:

Ράγισε καρδιές η σύντροφος του Φλόιντ: Δεν θα δει ποτέ την κόρη του να μεγαλώνει, δεν θα την βοηθήσει ποτέ ξανά

Επίθεση με βιτριόλι: Το «προφίλ» της φυσικής αυτουργού του εγκλήματος όπως το σκιαγραφούν οι Αρχές

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 27χρονης Δώρας: Ελπίζουμε μόνο σε θαύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr