Κορωνοϊός: «Κράξιμο» στον Τζορτζ Στεφανόπουλο επειδή έβγαλε τη μάσκα

Κορωνοϊός: «Κράξιμο» στον Τζορτζ Στεφανόπουλο επειδή έβγαλε τη μάσκα

Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ο ίδιος ότι είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό

stefanopoulos
Στόχος δριμύτατων επικρίσεων -και «καρφώματος» επίσης- έγινε ο Τζορτζ Στεφανόπουλος. Ο νυν δημοσιογράφος του ABC και πρώην σύμβουλος επικοινωνίας του Bill Clinton, συνελήφθη από το φακό των smartphone συμπολιτών του να βολτάρει στους δρόμους του Hamptons, απορροφημένος σε μια τηλεφωνική συνομιλία και έχοντας παραμερίσει τη μάσκα από το πρόσωπό του. Η αδιαφορία του Στεφανόπουλου για την τήρηση των μέτρων προστασίας προκάλεσε οργή, διότι ήταν ο ίδιος που είχε ανακοινώσει προ ημερών μέσω τηλεοράσεως ότι είχε νοσήσει με κορωνοϊό.

Εκτός από τον ίδιο τον Τζορτζ Στεφανόπουλο, ο οποίος ανέφερε διάφορα συμπτώματα της νόσου όπως την απώλεια γεύσης και μάλλον έπρεπε να είχε μείνει σπίτι του, από τον Covid-19 είχε μολυνθεί και η σύζυγός του, η ηθοποιός και παραγωγός Ali Wentworth.

Ο Στεφανόπουλος, ιδιαίτερα υπό την τρέχουσα ιδιότητά του ως παρουσιαστή ειδήσεων και talk show στο ABC, με καθημερινή προβολή κ.λπ. δεν είναι απλώς αναγνωρίσιμος. Είναι μια διασημότητα, διεθνούς εμβέλειας.

Οπότε, αυτό που προκάλεσε αποτροπιασμό και θυμό, πρώτα στους κατοίκους του Hamptons (του αριστοκρατικού προαστίου της Νέας Υόρκης) ήταν η περιφρόνηση του Στεφανόπουλου στον ίδιο του τον ρόλο ως δημοσίου προσώπου. Και ως τέτοιο όφειλε να δίνει το παράδειγμα επιμελούς τήρησης των κανόνων για την πρόληψη περαιτέρω διάδοσης της πανδημίας.
Κλείσιμο
George_Stef

Ειδήσεις σήμερα:

Σε σοκ η οικογένεια του 35χρονου: «Ήταν μια χαρά, όλα έγιναν τόσο ξαφνικά!»

3.000 ευρώ σε 120.000 πληττόμενες επιχειρήσεις σε 10 μέρες

Κορωνοϊός: Κατά 41% πάνω τα θύματα σε Αγγλία και Ουαλία από ό,τι έδιναν τα πρώτα στοιχεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK