Κορωνοϊός –ΗΠΑ: 594 θάνατοι σε 24 ώρες στη Νέα Υόρκη

Κορωνοϊός –ΗΠΑ: 594 θάνατοι σε 24 ώρες στη Νέα Υόρκη

Κορωνοϊός: Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 4.159 - Κατά 20% αυξήθηκαν μέσα σε μια μέρα οι θάνατοι στον Καναδά

empty_new_york
Εκατοντάδες νεκρούς από τις επιπλοκές του κορωνοϊού καταγράφουν καθημερινά πλέον οι αρχές στη Νέα Υόρκη, που έχει γίνει το επίκεντρο της πανδημίας.

Στην πολιτεία καταγράφηκαν 594 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο συνολικός αριθμός των θυμάτων σε 4.159, δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης της 'Αντριου Κουόμο.

Σε σύγκριση με τους 630 θανάτους που είχαν καταγραφεί μια ημέρα νωρίτερα, αυτός ο θλιβερός απολογισμός είναι ελαφρώς χαμηλότερος, αλλά «είναι ακόμα πολύ νωρίς» να εξαχθούν συμπεράσματα, πρόσθεσε ο Δημοκρατικός κυβερνήτης σε συνέντευξη Τύπου.

Κατά 20% αυξήθηκαν μέσα σε μια μέρα οι θάνατοι στον Καναδά

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στον Καναδά αυξήθηκε κατά περισσότερο από 20% σε 258 σε μια ημέρα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την υπηρεσία Δημόσιας Υγείας.

Μέχρι τις 18.05 ώρα Ελλάδος, ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό είχε αυξηθεί κατά σχεδόν 12% σε 14.426. Οι αντίστοιχοι αριθμοί χθες, Σάββατο ήταν 214 θάνατοι και 12.924 διαγνωσμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: «Άργησαν να λάβουν μέτρα» λέει στο protothema.gr Ελληνίδα που ζει στη Νέα Υόρκη

Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν τα 300.000 κρούσματα κορωνοϊού – Πάνω από 8.000 νεκροί

Κορωνοϊός στην Ιταλία: Συνεχίζει να «θερίζει» αλλά μειώνονται οι αριθμοί - 525 θάνατοι σε ένα 24ωρο 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK